◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Program noiembrie Teatrul Arte dell Anima

TOTUL DESPRE FEMEI LA ATENEUL POPULAR MR. GH. PASTIA FOCȘANI

În data de 7 noiembrie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell Anima vă așteaptă la cea mai nouă producție a sa – „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, la Ateneul Popular Maior Ghe. Pastia din Focșani. Biletele sunt disponibile la Casieria Ateneului

TOTUL DESPRE FEMEI LA SALA PATRIA BRAȘOV

În data de 14 noiembrie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell Anima vă așteaptă la cea mai nouă producție a sa – „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, la Sala Patria Brașov. Biletele sunt disponibile la Casierie Sala Patria sau Reduta
Detalii la: 0745830738.

TOTUL DESPRE FEMEI LA CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI FĂGĂRAȘ

În data de 15 noiembrie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell Anima vă așteaptă la cea mai nouă producție a sa – „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, la Casa de Cultură a Municipiului Făgăraș. Informații și rezervări la telefon 0268 211 929.
O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.
„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.
Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.
Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetiţe la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenareîndragostite și imaginea este completă.
„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.
Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light& sound design: Alexandru Bibere
Vioară: Alina Horez
Violoncel: Alexandra Pascaru
Durata: 1h 20’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *