◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

RĂZBOAIELE NUCLEARE ÎNAINTE DE NAȘTEREA LUI HRISTOS

Mahenjo Daro este situat în Pakistan și este un sit al unei civilizații antice. Această metropolă a fost construită pe două insule, una la joasă altitudine și inundabilă, cealaltă la altitudine mai înaltă. De 30 de ani arheologii cercetează zona, dar misterele sunt încă prezente.

În 16 februarie 1947, cotidianul New York Herald Tribune dădea știrea că în deșertul New Mexico a avut loc o explozie care a transformat nisipul în sticlă, acesta având culoarea verde.

În zona Mahenjo Daro, cercetătorii au descoperit același fenomen. Nisipul este transformat în sticlă verde. Scheletele descoperite în acest sit aveau o radioactivitate de 50 de ori mai mare ca cea normală.

În Mahabharata, una dintre cele mai importante epopee, scrisă în sanscrită, este descrisă această catastrofă. O cochilie a atins solul, cerul a devenit obscur, tornadele și exploziile au distrus animalele și oamenii. Un fulger gigant a transformat totul în cenușă. Pentru a scăpa cu viață unele persoane s-au aruncat în apă. În Ramayana există pasaje care descriu o bătălie care s-a dat în aer.

Dovezile arheologice susțin faptul că în acea zonă a avut loc un război nuclear. Cu 4000 de ani înainte de Hristos s-a produs o catastrofă nucleară care a lăsat urme.

Vechile texte chinezești descriu războiul dintre împăratul celest Huangdi și Yi. În deșertul Thar, unde este amplasat acest sit, radioactivitatea este ridicată, iar numărul de copii cu malformații sau forme de cancer este foarte ridicat.

În urma cercetărilor pe care le-a efectuat în zonă părintele bombei atomice, Julius Robert Oppenheimer, a reieșit faptul că, înainte de nașterea lui Hristos, a avut loc un război nuclear. El susținea că radiațiile sunt foarte periculoase, chiar dacă au trecut de la eveniment, mii de ani.

Bomba atomică folosită a fost una puternică, poate asemănătoare cu cea de la Hiroshima. Textele sacre indiene au multe pasaje în care fac referire la un adevărat război atomic. Alimentele au fost infectate, unghiile și părul locuitorilor au căzut instantaneu, vegetația a dispărut, iar pe cer erau care de foc numite Vimanas.

În Biblie întâlnim descrieri cu privire la distrugerea orașelor gemene Sodoma și Gomora, asemănătoare unui război nuclear.
În anul 1990, arheologii chinezi au descoperit în ruinele de la Lhasa, documente scrise în sanscrită care conțineau instrucțiuni cu privire la construcția unei nave interstelare. Se pregătea vechea civilizație de o călătorie interstelară?

Vimanas se numeau carele de foc. Hitler a fost interesat de aceste descoperiri și a trimis mai mulți cercetători în zonă care au preluat documente cu privire la construcția acestui obiect zburător. Se spune că acest ar fi dispus să fie construit un Vimanas în cadrul proiectului Clopotul.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *