◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

C O M U N I C A T

La Sediul Central al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (București, B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30) continuă activitatea fără public, pe întreaga perioadă a Stării de Urgență din țară.

În aceste condiții, la sediu se desfășoară, în regimul de securitate sanitară stabilit de Comandamentul național, activități organizatorice privind  departamentele organizației, dar și de menținere a legăturii permanente cu filialele și membrii, în regim online, prin telefon și prin poștă sau curierat rapid. Se finalizează noi legitimații, sunt analizate noi Dosare de membri asociați, se primesc, prin poștă, noi Dosare sau documente trimise de persoane fizice sau instituții. Se lucrează, de regulă, de la domiciliu, la definitivarea revistelor Uniunii , cu apariții la începutul lunii aprilie, se urmărește execuția și  apariția de noi cărți la Editura UZP.

În aceste zile se lucrează și pentru pregătirea unor evenimente jurnalistice culturale în sistem online, pentru a suplini obișnuitele întâlniri din locațiile tradiționale (ex. SerataEminescu, jurnalistul” sau Convorbiri jurnalistice ). De asemenea, tot online, vor avea loc și întâlniri ale membrilor din organismele de conduce, cu șefii de filiale din toată țara și din diaspora, pentru o legătură permanentă, cu informații din actualitate, de problematica creată de apariția coronavirusului ucigător.

Totul cu speranța depășirii acestei perioade deosebit  de grele din viața noastă, a românilor.

Doamne ajută !

Departamentul de comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *