◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

WTA vrea să dea o mână de ajutor sportivelor! Planul prin care se dorește ca jucătoarele să câștige mai mulți bani

Reprezentanții WTA au afirmat că doresc să încerce să îi convingă pe organizatorii competițiilor din circuit să crească premiile la turnee și chiar se gândesc să prelungească sezonul, pentru a avea loc cât mai multe evenimente.

„WTA lucrează alături de organizatorii turneelor pentru a crește câștigurile când circuitul profesionist de tenis se va relua și ia în considerare extinderea actualului sezon de 44 de săptămâni pentru a se asigura că au loc mai multe turnee”, a precizat WTA.

„Speranța noastră sinceră este să revenim pe teren cât mai repede posibil, când sănătatea și siguranța jucătoarelor, fanilor și staff-urilor vor putea fi garantate”, a subliniat WTA, potrivit Reuters.

Mihaela Buzărnescu a vorbit despre pandemia de COVID-19 și despre suspendarea sezonului

Mihaela Buzărnescu (31 de ani) a intervenit în cadrul emisiunii Digi Sport Special și a vorbit despre pandemia de COVID-19, dar și despre modul în care încearcă să se mențină în formă, în perioada în care sezonul este suspendat.

Sportiva a explicat că toată situația seamănă cu un film horror și i-a îndemnat pe toți cei care au posibilitatea să ajute în această perioadă dificilă.

„E suspendat totul, stau în casă pe cât posibil, trebuie să merg la un supermarket lângă bloc, îmi iau strictul necesar. Stau izolată, cât mai departe de alte persoane. Mi-e teamă, ar fi ultimul lucru pe care aș vrea să-l pățesc. Fac exerciții, fac scări, am 10 etaje la bloc, le fac de 4-6 ori. Tot felul de exerciții, ca să mențin o formă cât de cât optimă. E greu, suntem obisnuiți cu 3 antrenamente pe zi. Citim, aranjăm în apartament, nu știu ce să mai fac, sunt obișnuită cu un stil de viață activ.

Ar fi un prilej bun să scriu o carte, dar mi-ar stârni amintiri, unele sunt mai puțin plăcute, n-aș vrea să mă încarc negativ. Acum încerc să fiu la un nivel cât mai normal.

Am ajutat un spital din București. Sper ca toată lumea să ajute, cât de puțin poate. Nu doar medicii, ci și cei care lucrează în supermarket, cei care se ocupă de salubrizare, cei care nu mai au joburi și nu au cum să-și hrănească copiii. E ca un film horror!”, au fost cuvintele Mihaelei Buzărnescu pentru Digi Sport.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *