◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Halep, despre viața în carantină: ”Mă trezesc la 10-11”

Wilander i-a luat interviu în plină pandemie de COVID-19

Pandemia de COVID-19 a pus stop sportului din întreaga lume. Tenisul nu face excepție, iar unul dintre cei mai cunoscuți tenismeni, actualmente analist, Mats Wilander s-a gândit să facă o emisiune ”Podcastul legendelor tenisului”, în care intervievează sportivii prin intermediul mediului online.

Simona Halep a acceptat invitația moderatorului de la Eurosport UK și a vorbit despre viața în carantină. Alături de sportiva noastră au mai fost invitați Boris Becker și Tommy Haas.

A fost distractiv”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Simona Halep a comentat situația din România, în timpul pandemiei de COVID-19

Halep a dezvăluit faptul că nu a mai ieșit din casă de trei săptămâni și a făcut publică ora la care se trezește dimineața. Simona se teme că situația se va agrava în România, în momentul în care vor veni mai mulți conaționali plecați în străinătate.

Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat.

Apoi, revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregătită din acest punct de vedere.

În Romania, situația e destul de rea în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți, pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară din Italia și va fi greu pentru spitale să managerieze problema.

Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare și de toți oamenii implicați în organizarea lor.

Dar pot să vad și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulți ani. E o viață diferită și încerc să mă bucur de ea”, a declarat Simona Halep la ”Podcastul legendelor tenisului”.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *