Simona Halep, cel mai bun ambasador al României! Marius Copil, dezvăluiri impresionante

Simona Halep este fără îndoială una dintre cele mai apreciate și susținute jucătoare de tenis din lume. Ea a câștigat de trei ori WTA Fan Favorite, ultima dată anul trecut.

De-a lungul timpului, Simona Halep și-a construit o carieră apreciată cu adevărat de fanii sportului alb. Întotdeauna dornică de performanță, dispusă să muncească în continuu pentru a obține succesul, a făcut din Simona una dintre cele mai iubite tenismene din lume. Marius Copil, cel mai bine clasat tenismen român din ATP, a dezvăluit cum reacționează străinii la turneele unde evoluează dubla campioană de Grand Slam din România.

”Plusul pe care-l aduce Simona pentru țară, este incredibil. Să vezi oameni de altă cultură, din altă țară, care cumpără steagul României și-l flutură, și strigă: ”Hai, România!” sau ”Hai, Simona!” Asta se întâmplă la orice turneu la care participă. Este un plus incredibil de mare, pe care mulți nu-l vedem sau nu-l apreciem cum trebuie. Sunt oameni de peste tot care susțin România datorită Simonei”, a dezvăluit Marius Copil, la podcast-ul ”Ziua din Noapte”, de pe canalul de youtube ”First TV Official”.

Marius Copil: „Nu poți să judeci un sportiv ca Simona”

Cel mai bine clasat român din clasamentul ATP i-a luat apărarea Simonei Halep în fața criticilor, care au acuzat-o pe sportiva noastră că nu a participat la ultima ediție a Jocurilor Olimpice. Marius a dezvăluit că a noastră campioană este este nerăbdătoare să joace la Tokyo, după cum a recunoscut și ea cu mai multe ocazii.

”Nu poți să judeci un sportiv ca Simona, cred că a avut motivele ei. Ea a adus atâtea bucurii românilor, nu avem voie să o judecăm. O fi fost accidentată, nu știu. Am vorbit cu ea și abia aștepta să participe la Tokyo. La dublu mixt ea cred că va face echipă cu Horia Tecău”, a mai spus Copil.

eurosport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.