default-logo

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România deplânge dispariția jurnalistului Dumitru Țimerman, președinte al Filialei Satu Mare a UZPR

UZPR a aflat cu profundă întristare de trecerea în neființă a celui care a fost cunoscutul gazetar și om de cultură Dumitru Țimerman, președinte al Filialei Satu Mare a UZPR.
Cu o activitate de excepție în presa locală, dar și la nivel național, mentor pentru jurnaliști tineri, jurnalist de vocație, cu o întinsă pregătire, condei redutabil și scriitor de certă întindere, Dumitru Țimerman a scris nouă volume, dintre care unele publicate la Editura UZP, și a făcut din Filiala pe care a condus-o un pol al jurnalismului implicat.
În anul 2017, Dumitru Țimerman a fost premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, la ediția a V-a a Premiilor „Eminescu, ziaristul”.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Departamentul Comunicare

Despre autor
  1. Marin Ștefan Reply

    Veste tristă, această plecare dintre noi, prea devreme, a lui Dumitru Țimerman. Păcat! A fost un om deosebit, scriitor și gazetar de seamă, iubitor de cultură și ară. Ne-am respectat reciproc și am făcut schimb de cărți și broșuri/pliante, cu autografe adecvate. Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Prof. Marin ȘTEFAN, Șimleu Silvaniei

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.