◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Opriţi farsa-crima globală!

Salvaţi viețile oamenilor și viitorul României!

Am primit de la organizația „The Free People Alliance” din Londra un document adresat primului-ministru Boris Johnson, care este foarte important și pentru România, pentru toate țările lumii aflate în „starea de urgență”, o carantină forțată, total nefirească, o atentare la drepturile omului. Din acest document extraordnar, semnat de un număr mare de specialiști în domeniul bolilor virotice, de oameni responsabili pentru soarta omului și a umanității, românii trebuie să înțeleagă că istoria cu coronavirus este o mare farsă, o farsă globală, care a degenerat unii în tragedie, și că ei nu sunt singuri, au prieteni în lume, în primul rând în Anglia.

Noi am semnalat de multe ori, în zeci de articole, că este vorba despre o farsă, pe bază de observații simple, pe logică și pe bun simț, dar acum avem un document copleșitor care demonstrează pas cu pas că ceea ce se face, această stare de urgență, este o crimă la adresa umanității. Aflăm date fără dubii despre falsele statistici, despre erorile tragice ale O.M.S. și Bill Gates, aflăm cât de periculoasă este măsura izolării în case, se demască abuzurile unora privind medicația și vaccinurile, se demască sinistrul scenariu al lui Bill Gates via O.M.S. și China și alte manevre de ascundere ale adevărului practicate de mass-media și de îmbogățire prin aburirea opiniei publice. Este un document vital, care semnalează că acest sistem anti-virotic aplicat de oameni incompetenți sau interesați înseamnă o gravă încălcare, într-o manieră fără precedent, a drepturilor omului, a libertăților pe care oamenii și le-au câștigat cu greu. Arestul la domiciliu este o astfel de încălcare a drepturilor omului. Documentul demască sursele criminale și îi taxează pe autorii lor că procedează ca într-un „stat polițienesc isteric”. Se arată cât de falsă este măsura numită „distanțarea socială” și ce consecințe nefaste are închiderea în case. Măsurile restricționiste sunt ultra vires, adică „guvernul acționează dincolo de puterea și autoritatea sa legală”.

Citiți cu atenție acest document, pe care îl prezint în traducere și în original, poate ajunge la cine trebuie și salvăm România, salvăm prăbușirea economiei, stopăm tragedia șomajului, dar mai ales salvăm viețile oamenilor și viitorul țării.  Încă nu e târziu, fiindcă dictatorii de la putere au anunțat că urmează „starea de alertă” și alte nenorociri. Documentul este nu numai un semnal de alarmă, dar oferă și soluții, respectiv tratamentul cel mai eficient (verificat) pentru combaterea Covid-19. De peste două luni de zile suntem torturați, îmbolnăviți de măsuri aberante, venite de la oameni iresponsabili, incompetenți, care pun în pericol sistemul imunitar al ființei umane, sunt un atac fără precedent la sănătatea și viața oamneilor.

Se discută și conceptul de normal, de ceea ce va fi noua normalitate  după coronavirus. Dar normalul nu este să fii anormal. Normal este să fii liber să iubești și să te bucuri de viață împreună cu familia, prietenii, colegii și oamenii noi pe care-i cunoști fără distanţare socială! Acest lucru este sublinat. Normal este să fim normali, să gândim logic, rațional, să dăm dovadă de înţelepciunea aflată în paremii. Crima cu arestul la domiciliu și controlul polițienesc al libertăților trebuie să înceteze! Urmați sfaturile acestei echipe responsabile care a adresat o asemenea scrisoare istorică primului-ministru britanic și lumii întregi. (Grid Modorcea)

The Free People Alliance – Scrisoare deschisă către Primul Ministru al Marii Britanii

Stimate Domnule Prim Ministru,

Bine ați revenit, suntem fericiți să vă avem din nou la conducere.

Noi, semnatarii acestei scrisori, vrem să vă comunicăm faptul că suntem foarte îngrijorați cu privire la ce se întâmplă cu țara noastră. Acțiunile recente ale guvernului provoacă pagube enorme eonomiei, riscând viața a milioane de oameni. Donmule Prim Ministru, oamenii au votat pentru dvs, ne-am pus încrederea în dvs, credem sincer că sunteți un om bun căruia îi pasă de cetățenii acestei țări. În aceste momente dificile trebuie să fiți un exemplu și să conduceți. Vă rugăm să analizaţi aceste probleme cât mai repede posibil şi să redeschideţi ţara.

Probleme ştiinţifice

Ni se spune ca strategia guvernului este bazata pe sfaturi primite de la comunitatea stiintifica, dar experti din toata lumea continua sa nu fie de acord si sa ridice semnale de alarma cu privire la cursul adoptat de dumneavoastra.

Testele şi procesele de testare pentru Covid-19 sunt fundamental greşite

Exista multe semne de intrebare cu privire la validitatea proceselor de testare, mai ales asupra testului RT-PCR care a fost inventat de Karl Mullis in 1985, acelasi test folosit si pentru detectarea cancerului de plămâni. Karl Mullis a declarat ca acest test nu ar trebui folosit pentru a diagnostica boli infecţioase deoarece nu va fi precis pentru astfel de afecţiuni. Virusurile sunt identificate folosind Postulatele lui Koch prin care trebuie să îndeplineasca patru condiţii, iar Covid-19 nu împlineşte pe nici una dintre ele. Al doilea pas, identificarea virusului, nu a fost făcut, de acceea nu putem avea rezultate precise (vezi dr. Thomas Cowan).

Deoarece procedurile ştiinţifice standard nu au fost urmate şi testele nu au acurateţe, cum putem avea încredere în statistici? Dr. Andrew Kaufman şi un studiu efectuat de M.I.T. arată ca acurateţea testului este necunoscută şi raportează un procent de eroare de 80% în ceea ce priveste rezultatele pozitive ale testului (aşa numitele „false positives”). Aceste lucruri se întâmplă deoarece testul RT-PCR este un test pentru materialul genetic A.R.N. şi nu pentru Covid-19, care nu a fost purificat şi izolat ca virus. Am dori să adresăm doua intrebări profesorului Chris Witty (daca virusul a fost purificat şi izolat conform Pasului 2 din Postulatele lui Koch):
– Se desfășoară testarea acestui virus folosind testul RT-PCR?
– Se dezvoltă un vaccin pentru acest virus?
Testul de anticorpi folosit pentru a determina dacă o persoană a fost infectată în trecut pare să fie valabil.

Statisticile sunt eronate şi trebuie revizuite

Ele includ numai pe cei testați în spitale/lucrători din domeniul sănătății. Nu îi includ pe cei fără simptome semnificative care au fost testaţi pozitiv. Numeroase decese sunt atribuite Covid-19 în timp ce marea majoritate sunt din alte cauze sau condiții pre-existente.

Ratele de infectare sunt subestimate și că urmare ratele de mortalitate sunt incredibil de supraestimate. (vezi Dr Erickson). Și, mai mult, lipsa de acuratețe a testului RT-PCR care produce rezultate pozitive extrem de numeroase semnifică faptul că mulți pacienți cu condiții pre-existente sunt testați și generează rezultate fals positive, iar dacă nu supraviețuiesc, decesul este atribuit Covid-19 când de fapt mulți nu erau nici măcar infectăți cu acesta – acest lucru supraestimează din nou rată mortalității prin includerea unor pacienți neinfectati cu Covid-19. Cum poate strategia Test Contact Trace Self-Isolate să funcționeze când există un asemenea procent ridicat de rezultate false positive? Această strategie va crea frică și confuzie, va preveni oamenii sănătoși să muncească și va întârzia ridicarea lockdown-ului. (lockdown = închidere, blocare, carantină)

Statisticile O.M.S. cu privire la Mortalitate

Statistici OMS

– Între 1 Jan 2020 și 17 Aprilie 2020 a existat o creștere a mortalității de 12% comparativ cu media pe ultimii 5 ani din Anglia și Țară Galilor.
– Între 1 Martie și 17 Aprilie 2020 o creștere de 35%.
Câțiva factori sunt de evidențiat aici, da, a fost o creștere în ultimele săptămâni, dar întrebarea este care sunt cauzele? Și dacă asta va reprezenta o creștere semnificativă în perioada următoare, între 6 și 12 luni în viitor? Câțiva factori contribuie la o creștere a mortalității:
– Se pare că există un fel de virus, deși nu credem că este la nivelul de magnitudine  vehiculat de mainstream media și de guvern și cu siguranță nu justifică închiderea țării.
– Nu se cunoaşte câte decese cauzate de condiții sanitare pre-existente nu au fost tratate și diagnosticate deoarece serviciile normale medicale au fost suspendate cu justificarea că Covid-19 necesită întreagă capacitate medicală. Acest factor a contribuit semnificativ la creșterea deceselor, decese care sunt trecute în acte că și cauzate de Covid-19 – numeroase rude ale celor decedați au fost foarte supărate datorită acestui fapt deoarece știau că nu Covid-19 a fost cauza deceselor respective.
– Câți oameni au murit din alte motive deoarece nu s-au dus la spital pentru a nu contracta Covid-19.

Falsul diagnostic de Covid-19 atribuit persoanelor cu probleme de sănătate poate fi devastator din punct de vedere mental și va accelera decesul acestora. Acest effect placebo inversat face că Covid-19 să crească rata mortalității  fără a infectă oamenii. Covid-19 este periculos pentru cei cu un sistem imunitar compromis. Stresul și frică create de media și guvern slăbesc sistemul imunitar. Dragostea și apropierea umană întăresc sistemul imunitar, distanțarea socială și lipsa de dragoste și contact uman îl slăbesc. Mizeria și lipsa de demnitate cauzate celor cu probleme de sănătate și system imunitar scăzut cărora le-a fopst refuzată dragostea și suportul propriilor familii în spitale sau case de bătrâni. Bombardamentul mass-media referitor la necesitatea de a sta acasă, a proteja sistemul de sănătate și a salva vieți – acest lucru continuă să creeze stress, frică și panică. Lockdown-ul care a cauzat milioane de șomeri și falimentul a mii de întreprinderi mici și mijlocii este cauza principala a stresului și fricii.

Politică guvernului este bazată pe statistici inexacte

Prevenirea și tratarea COVID-19

Educație științifică cu privire la întărirea sistemului imunitar
Cei cu sistem imunitar scăzut sunt cei cu risc ridicat. Condiția sistemului imunitar, prima linie de apărare a unei persoane, este cheia în determinarea factorului de risc în contactarea Covid-19 sau a altor boli. Guvernul trebuie să incluida sfaturi pentru întărirea sistemului imunitar în politicile sale Vitamina A, C și D, precum și zinc pentru a stopa reproducerea virusului, sunt recomandate de numeroși experți și s-au dovedit eficiente în numeroase studii (Vezi Dr. Sivă Ayyadurai, Dr Berg și Dr Buttar).

Un tratament efectiv a fost găsit

Hydroxychloroquine a produs rezultate remarcabile în Franța, S.U.A. și Coreea de Sud. În timpul unui studiu recent în Franța, 98% din 1.061 pacienți suferind de Covid-19s-au refăcut complet. Rezultate similare au fost notate de Dr. Zelenko în New York. Tratamentul este următorul:
– Hydroxychloroquine – 200mg de două ori pe zi
– Azithromycin – 500mg o dată pe zi
– Sulfat de zinc – 200mg o dată pe zi
Dr. Zelenco a tratat peste 1450 de pacienți cu rezultate remarcabile. Un sondaj internațional efectuat printre mii de medici a avut ca rezultat menționarea Hydroxychloroquine ca și cel mai bun tratament împortiva Covid-19.

Spitalele copleşite de Covid-19

În numeroase cazuri acest lucru este fals.
– Noul spital Nightinmgale din Londra – mii de paturi goale;
– Noul spital Nightinmgale din Birmingham – nu are pacienți;
– Mayday Hospital, în Croydon, Londra – foarte puțini pacienți ;
– Princess Royal Hospital Haywards Heath – foarte puțini pacienți;
– Fairfield General Hospital, Bury lanag Manchester – două saloane complet dedicate Covid-19 cu numai 6 paturi în folosință:
– Hereford County Hospital – foarte puțini pacienți, continuă să trimită doctorii și asistentele acasă;
– Frimley Park Hospital, Surrey – aproape gol;
– Kingsmill Hospital în Sutton – în mod normal plin, acum doar pe sfert;
– Southend Hospital – foarte puțini pacienți, medicii și asistenetele surprinși de multe ori bronzandu-se și și râzând;
– Basildon Hospital – foarte plin înainte de lockdown, acum doar pe jumătate plin. – Majoritatea staff-ului sunt în self-isolation;
– Folkstone Hospital – gol;
– Morriston Hospital în Swansea – sub 40% capacitate;
– Lancaster Hospital – foarte multă liniște ;
Este o mare diferența între ceea ce ni se spune și ceea ce se întâmplă de fapt.

Pericolul vaccinurilor netestate

Istoria ne arată că grabă strică treaba în ceea ce privește vaccinurile.
– Doctorii indieni dau vină pe Bill Gates pentru rezultate devastatoare într-o campanie de vaccinare antipoliomielită  – 496.000 de copii au fost paralizați între 2000 și 2017.
– În 2014, Fundația Gates a investit în vaccinuri experimentale H.P.V., dezvoltate de G.S.K. și Merck, care au fost administrate la 23.000 de fete din provincii izolate din India. 1,200 au suferit efecte secundare severe (deficient imunitare și de fertilitate). Șapte au murit.
– În 2010, fundația Gates a investit într-un vaccin experimental anti-malarie dezvoltat de G.S.K. care a dus la  moartea a 151 de bebeluși africani. Și a cauzat serioase efecte secundare incuzand paralizie.
– În timpul campaniei 2002 MenAfriVac în Africa Sub-Sahara, operative ale fundației Gates au vaccinat cu forță mii de copii africani împotriva meningitei. Între 50 și 500 de copii au paralizat.
– Un studiu efectuat în 2017 (Morgenses et al. 2017) a arătat că DTP-ul dezvoltat de OMS omoară mai mult africani decât bolile pe care ar trebuie să le prevină. Fetele vaccinate au suferit de zece ori mai multe decese decât cele nevaccinate[6].
Statele Unite au declarat că nu vor participa la inițiativa globală de vaccinare  a O.M.S.

Cetățenii  Regatului Unit trebuie să aibă opțiunea de a refuză vaccinari!

Studii de caz în general ignorate de mass-media :
– Taiwan C.Y.C. – au studiat 1.000 de contacte a 32 de pacienți Covid-19 și nu au descoperit nici o transmisie în afară famillior acestora
– Germania – un studiu efectuat de Hendrik Streeck de la Universitatea din Bonn a concluzionat că Covid-19 se transmite foarte rar prin contact ușor, ci mai mult prin contact prelungit (în interiorul familiei). Studiu sau arată o rată a mortalitățîi de 0.06% care este cea a gripei de sezon.
– Suedia – nu are carantină și are rate ale transmisiei și mortalitățîi mai mici decât alte țări vestice, cum ar fi Regatul Unit.
– Danemarca – un studiu efectuat pe 1487 donatori de sânge a concluzionat că Covid-19 este de 20 de ori mai puțin periculos decât ceea ce ni s-a spus de către O.M.S., practice e la fel că și o gripă de sezon.

Conflicte de interese

Integritatea, obiectivitatea, responsabilitatea, transparența, onestitatea și conducerea în interesul public – trebuie respectate în orice moment”. (Profesorul Chris Whitty)

Profesorul Chris Whitty

Profesorul Chris Whitty pare să aibă interese financiare în vaccinuri și menționează că nu există alternative viabile. Fundația Bill și Melinda Gates i-au înmânat 40 de milioane de dolari pentru cercetarea împotriva malariei, astfel încât profesorul Chris Whitty se află foarte mult sub influența lui Bill Gates și urmărește implementarea programului său de vaccinare [10]. Profesorul Whitty nu a sugerat niciodată primul pas evident de stimulare a sistemului imunitar cu vitamine A, C&D ieftine sau folosirea protocolului hidroxicloroquina, așa cum a fost raportat cu succes în Franța, New York și în alte părți [4, 516, 17, 18, 19]. Profesorul Whitty ignoră acești factori foarte importanți.

Matt Hancock

Și acesta pare a avea interese financiare în Big Pharma mare și este implicat în Babylon Health. Matt Hancock a fost acuzat că a încălcat codul ministerial prin promovarea Babylon Health [11]. Ministrul sănătățîi Shadow, Justin Madders, i-a scris predecesoarei dvs, Theresa May, acuzându-l pe Hancock că a avizat în mod repetat produsele comerciale ale unei companii care primește fonduri NHS pentru fiecare pacient pe care îl tratează. B.B.C. și alții au raportat că Matt Hancock a declarat că vaccinările ar trebuie să fie obligatorii, ceea ce ar fi o lezare suplimentară a drepturilor și libertăților noastre umane. Matt Hancock nu a sugerat niciodată primul pas evident pentru stimularea sistemului imunitar cu vitamine A, C&D ieftine sau folosirea protocolului de hidroxicloroquina, așa cum a fost raportat cu succes în Franța, New York și în alte părți. [4, 5,16,17,18,19].

Bill Gates și Fundația Bill & Melinda Gates

De când S.U.A. și-a retras finanțarea, Bill Gates a rămas cel mai mare donator la O.M.S. „De asemenea, el are o mare influență financiară asupra U.N.I.C.E.F., G.A.V.I. și P.A.T.H., și finanțează și companiile farmaceutice private care produc vaccinuri, precum și o rețea masivă de grupuri frontale din industria farmaceutică care difuzează propagandă înșelătoare, dezvoltă studii frauduloase, conduc supravegheri și operațiuni psihologice împotriva ezitării vaccinului, respingând adesea îngrijorările autentice ale oamenilor și, de asemenea, comentează multe opinii ale experților că și „teorii ale conspirației” și folosește influență și banii săi pentru a ascunde disensiunea și a constrânge conformitatea”. Aceste comentarii au fost făcute de Robert F Kennedy Jr. [21].

Gates are intenția declarată public de a vedea întreagă lume cuantificată, cipulată și urmărită pe o grilă mare de baze de date digitale, similar cu ceea ce se face în China – vaccinările obligatorii sunt traseul pe care îl urmărește să progreseze acest plan. Gates a donat milioane de lire sterline în Imperial College London (14,5 mil. USD 2018), care a furnizat prognozele eronate ale modelului matematic Covid-19, dar care îi susține agenda. Gates are, prin această finanțare, o influență neobișnuită asupra colegiului.

La 26 martie 2020, Microsoft a depus un brevet pentru o monedă criptată cu interfață corporală. Un microcip implantat de corpul uman conectat la un sistem computerizat în cloud, colectând date biometrice. Puteți vedea brevetul în secțiunea de referință [13].
Marea Britanie este o țară liberă, iar cetățenii noștri sunt oameni liberi. Astfel de programe care încalcă în mod abuziv drepturile omului de bază ale cetățenilor săi, în mod inevitabil, vor înstrăina guvernul de oamenii săi și vor conduce pe termen lung sau scurt la grave tulburări civile.
Nu v-am votat că prim-ministru pentru că drepturile noastre omenești să fie încălcate și luate.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (O.M.S.)

De ce faptul că S.U.A. au renunțat la modelele matematice O.M.S.-C.D.C.-Gates pentru că sunt greșite, pare să fi fost complet ignorate de mass-media și continuăm să urmăm modelele O.M.S.-C.D.C.-Imperial College? Sfaturile O.M.S. au fost atât de greșite încât S.U.A. au oprit finanțarea să către OMS – din nou acest lucru nu este menționat niciodată. Acum că S.U.A. au încetat să finanțeze O.M.S., cel mai mare finanțator al O.M.S. este Bill Gates, care urmărește un program de vaccinare forțată și ștampilare cuantică, ceea ce ar fi o încălcare fundamentală a drepturilor noastre umane.

O.M.S. este condusă de Tedros Adhanom, care nu are educație medicală, a fost cândva parte a unei organizațîi teroriste listate și pe când ministrul Sănătății din Etiopia a fost acuzat că a mușamalizat o epidemie de holeră. El a supravegheat marea foamete etiopiană, unde 8,6 milioane au murit de foame și când ministrul de Externe a fost acuzat de torturarea unor adversari, inclusiv a cetățeanului britanic Andy Tsege[15]. De ce guvernul urmează îndeaproape recomdanarile O.M.S. atunci când au greșit atât de mult și au fost abandonate de S.U.A.?

Regulamentele de urgenţă Covid-19

Dreptul la consimțământ, în conformitate cu Consiliul Medical General, apare atunci când intervenția medicală se petrece fără consimțământ valid și este o infracțiune, iar medicul poate fi acuzat de malpraxis. Consimțământul la tratament înseamnă că o persoană trebuie să acorde permisiunea înainte de a primi orice tip de tratament medical, test sau examinare. Recentele reglementări privind protecția sănătățîi Coronavirus 2020 se presupun că rezultă din Legea privind sănătatea publică (controlul bolilor) 1984 s45C (1) și (3 (c) și își propun să invoce „restricții speciale sau cerințe” dacă sunteți infectat cu o boală contagioasă care poate pune viața în pericol, dar necesită o Justiție a Păcii pentru a face o astfel de comandă și care poate include următoarele:

Guvernul vă poate impune medicamente, puteți fi arestat și reținut la nesfârșit

Nu este necesară nicio notificare prealabilă. V-ați pierdut dreptul de consimțământ [25, 26]. Cu toate acestea, conform Legii 1984 privind sănătatea publică (controlul bolilor) din care sunt derivate aceste reglementări privind coronavirusul, aceste „restricțîi sau cerințe speciale” nu pot fi aplicate decât unei persoane sau unui grup, nu întregii țări. Prin urmare, reglementările sunt ultra vires (a acționa dincolo de puterea și autoritatea lor legală – n.n.G.M.) Legea privind sănătatea publică (controlul bolilor) 1984 [27].

Un Judedcator de Pace este necesar pentru a ordona aplicarea „restricțiilor sau cerințelor speciale” unei persoane sau a unui grup, cu toate acestea, nu se poate pretinde că fiecare individ din țară este infectat și ar putea contamina pe alțîi sau că este necesar să se impună restricții fiecărei persoane din Marea Britanie pentru a elimina acest risc. Aceste reglementări sunt din nou ultra vires conform Legii 1984. privind sănătatea publică (controlul bolilor) [27]. Legea privind contingențele civile din 2004, care a fost creată special pentru a stabili un set clar de roluri și responsabilități pentru cei implicați în pregătirea și răspunsul în situații de urgență, iar acest lucru nu a fost respectat. [28]. Practic nu exista un control instituțional al acestui proces legal. [29].

Francis Hoar, Avocatul Drepturilor Omului [30, 31]. Inchiderea oamenilor in casele lor este o încălcare a drepturilor omului. O întreagă generație de copii va suferi prin lipsa de efducatie sau educatie defectuoasa. Există efecte semnificative asupra sănătății publice și asupra mijloacelor de trai și bunăstării oamenilor în viitor. Guvernul nu aplică în mod clar testul „proporționalității” care este necesar in acest caz Interdicțiile legale stipulate in Regulamentele Coronavirus depășesc atributiile Guvernului „Întrebări frecvente despre Coronavirus – Lord Sandhurst Q și Anthony Speaight Q.C.”[30].

Lord Sumption, fostă judecator al Curții Supreme, care spune că evoluam într-un stat polițienesc isteric… cu o atenție scăzută la bunul simț și tradiție și la reacția irațională provocată de frică. Drepturile popoarelor sunt rareori înlăturate, oamenii le predau liber pentru protecția împotriva unei amenințări externe. Amenințarea este de obicei reală, dar de obicei este exagerată, ceea ce vedem acum. Istoria arată că acesta este un simptom clasic al isteriei colective, iar isteria este infecțioasă și ne oprim să ne întrebăm dacă leacul este mai rău decât boala. Pentru unii dintre cei cu probleme de sanatate este o amenințare serioasă, dar este suficient de serioasă pentru a pune majoritatea populației noastre în închisoare, stricând economia pentru o perioadă nedeterminată, distrugând întreprinderile pe care oamenii muncitori le-au ridicat in ani de zile, trădând viitorul si generand datorii, depresii, stres, atacuri de cord și sinucideri și suferințe de necrezut pentru milioane de oameni care nu sunt deosebit de vulnerabili și care vor suferi simptome ușoare sau deloc. Un stat politienesc exista in momentul in care guvernul poate emite ordine sau exprima preferințe fără nici o autoritate legală, iar poliția va pune în aplicare dorințele miniștrilor. A se vedea Lord Sumption[23].

Schimbarea ferestrei Overton – noile reglementări Covid-19 și campaniile publice de PR încearcă să schimbe, să extindă și să redefinească ceea ce publicul consideră normal și acceptabil, de exemplu lockdown-ul si distanțarea socială. Legislația de urgență Covid-19 este ultra vires – guvernul acționează dincolo de puterea sau autoritatea sa legală.

La 30 aprilie 2020, Matt Hancock a fost înștiințat că a fost contestat în mod legal de către Wedlake Bell LLP în numele lui Simon Dolan care emite proceduri pentru control judiciar – Mulțumim domnului Dolan și mulțumim echipei Wedlake Bell [32, 27].

Având în vedere ceea ce s-a întâmplat deja, nu este de necrezut că folosind presupuse fapte științifice conform profesorilor Chris Whitty și Matt Hancock și statistici false așa cum s-a arătat mai sus, „restricțiile speciale sau cerințele” din Legea 1984 privind sănătatea publică (controlul bolilor) prin Protecția sănătății Reglementările Coronavirus 2020 au putut fi aplicate. Matt Hancock a spus deja că considera serios instituirea vaccinărilor obligatorii. [33]. Deputatul Nadine Dorries și alții spun că singura cale de ieșire este prin vaccinări [Ref 34]. Vaccinările sunt o inventie medicală extraordinara, dar cele administrate de Bill Gates și asociații săi sunt ceva complet diferit, iar profesorul Chris Whitty este in contact cu acești oameni de mulți ani. Guvernul ne-a alienat în mod ilegal anumite drepturi fundamentale, creând legislație ultra vires bazată pe fapte științifice discutabile și statistici extrem de inexacte

Noul normal

Folosirea continua a expresiei „noul normal” face aluzie la faptul ca viața nu va mai fi niciodată așa cum a fost inainte. Blocarea și distanțarea socială nu sunt și niciodată nu vor fi un nou normal, ci ceva anormal. Respingem complet și fără nici o rezervă faptul că viața cu blocare sau distanțare socială sau oricare dintre celelalte măsuri care ne-au fost aplicate va fi considerată vreodată normală. Corpul uman este conceput pentru a combate virusurile și a făcut acest lucru cu mult succes pentru multe mii de ani, continua sa faca acest lucru și are dificultăți doar atunci când sistemul imunitar devine compromis.
Ideea promovată de unii conform căreia viața nu poate reveni la normal decât dacă suntem vaccinați o respingem în totalitate. Nu consimțim sau nu acceptăm niciun control impus asupra noastră care încalcă sau neagă dreptul nostru inerent și inalienabil de a trăi liber pe frumoasa noastră planetă Pământ.
Este normal să fii liber să iubești și să te bucuri de viață impreuna cu familia, prietenii și colegii și să întâlnești oameni noi, fără distanțare sociala!

Vă rugă, deci, să dispuneţi următoarele, în numele păoporului britanic:

Continuarea pe art-emis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *