" /> Donație sub semnul unui înalt sentiment civic | Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
default-logo

Donație sub semnul unui înalt sentiment civic

Având în vedere situația generată pe plan mondial de virusul COVID-19, la nivelul Asociației Pădurenilor – după cum ne spunea interpretul de muzică populară Bogdan TOMA  (în foto), în calitatea sa de președintele al acesteia – s-a luat hotărârea de a sprijini acțiunea cadrelor medicale din Spitalul municipal „Alexandru Simionescu” Hunedoara.

Sprijinul nostru – ne spunea Bogdan TOMA – a constat în achiziția unui aparat de purificare și dezinfectare a aerului dintr-o încăpere de 100 m2. Aparatul Healthway Deluxe a fost importat din Grecia, fiind unul dintre cele folosite în marile spitale ale lumii pentru siguranța pacienților. Acesta purifică aerul până la 0.007 microni, dimensiunea coronavirusului fiind conform unor specialiști de 0.05 microni.

Aparatul a costat aproximativ 9000 lei, iar costul acestuia a fost suportat din cotizațiile pe anul 2020 și din donațiile membrilor din Asociația Pădurenilor, precum și ale altor câțiva prieteni ai zonei.

Întrebându-l pe Bogdan TOMA, președintele Asociației Pădurenilor, ce dorește să transmită cititorilor noștri în această etapă de carantină și luptă împotriva coronavirusului, acesta ne-a declarat: Să facă din sănătate un scut împotriva bolilor! Să se bucure când sunt sănătoși! Să profite de fiecare clipă a sănătății (stând acasă) căci aceasta pierdută, nu se mai întoarce niciodată! Să aibă răbdare, calm, speranță și credință în lumina vieții!

Ioan Vlad

Georgeta-Ileana Cizmaș

Filiala UZPR Caraș-Severin

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.