◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Organizatorii de la US Open anunță printr-o reacție oficială că turneul ar putea avea loc cu spectatori în tribune

Turneul de Grand Slam de la US Open ar putea avea loc cu spectatori in tribune. Cel putin acesta este obiectivul pe care organizatorii l-au anuntat pentru aceasta vara, la finele lunii august, când este programat la Flushing Meadows trofeul.

Organizatorii doresc disputarea US Open cu fani în tribune, intre 31 august si 12 septembrie. Statele Unite sunt țara cu cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, dar organizatorii US Open își mențin poziția ferma, printr-un comunicat de presa postat pe site-ul oficial, și anume ca doresc organizarea trofeului cu fani în tribune.

„Obiectivul nostru este ca US Open 2020 sa se desfășoare în perioada stabilita inițial, cu spectatori în tribune. Totuși, suntem conștienți ca traversam o perioada plina de incertitudini, in care planurile se pot schimba cu rapiditate și luam în considerare diferite scenarii pentru disputarea următoarei ediții a turneului, unul dintre ele fiind sa jucam fără spectatori în tribune.

In acest moment, planul nostru este sa putem stabili concret ce se va întâmpla cu US Open 2020 în următoarele sase – opt săptămâni, la jumătatea lunii iunie”, declara americanii printr-o reactie oficiala.

O decizie finala în privința modului de desfășurare al Grand Slam-ului de la New York va fi luata la jumătatea lunii iunie, luând în considerare extinderea pandemiei.

ATP si WTA și-au suspendat turneele pana la mijlocul lunii iulie pana acum. Turneul de la Wimbledon a fost singurul anulat, în timp ce acela de la Roland Garros a fost reprogramat în perioada 27 septembrie – 11 octombrie.

Bianca Andreescu si Rafa Nadal sunt campionii en-titre de la US Open, de anul trecut.

ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *