◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Aprobări și Hotărâri la Consiliul Director al UZPR

Ședința din luna mai a Consiliului Director a UZPR a analizat cum s-a  realizat importanta hotărâre de constituire a unor noi Filiale în București pentru jurnaliștii pensionari, în funcție de domiciliul din cele șase sectoare ale Capitalei. La cele peste 560 de sms-uri  expediate, au răspuns peste 90 % dintre  membrii care și-au exprimat opțiunea de a face parte din Filiala sectorului respectiv . Au fost membri care au optat pentru a rămâne în Filiale inițiale, din timpul activității lor, ceea ce s-a consemnat favorabil.

Consiliul Director a Aprobat și Hotărât înființarea celor șase Filiale. Sunt desemnați și șase coordonatori,  prin acceptarea acestora și disponibilitatea lor de a se ocupa de o activitate unitară, omogenă a membrilor. Filiala Sectorului 1 cuprinde 160 de membri, coordonator – Sorin Stanciu, Filiala Sect. 2 cu 118 membri – coordonator Valentina Mareș, Filiala Sect. 3 cu 54 membri – coordonator Radu Levârdă, Filiala Sect. 4 cu 34 membri – coordonator Ovidiu Marian, Filiala Sect. 5 cu 37 membri – coordonator Ionel Stoica, Filiala Sect. 6 cu 68 de membri – coordonator Geo Raețchi.

De asemenea, a mai fost consemnată și aprobată cea de a șaptea filială a pensionarilor , Filiala Seniori București, constituită anterior, care cuprinde 33 de membri – coordonator Ioan Timofte.

A fost trecută în evidență activitatea curentă – examinarea altor Dosare de înscriere și de atestare a altora, editarea revistelor proprii și noi apariții sub egida Editura UZP, precum și alte preocupări adminstrative și organizatorice.

O problemă importantă pe ordinea de zi a fost organizarea părții a doua a Adunării Generale, hotărâtă în Ședința Consiliului Director din martie a.c și transmisă Adunării Generale, pentru prima sâmbătă,  după 15 zile de la încheierea Ordonaței de Urgență. Întrucât previziunile actuale nu conduc spre o relaxare a situației pandemice și posibila intrare într-o Stare de Alertă, va determina aceleași  restricții, Consiliul Director amână discuția pe această temă, pregătind soluții adaptabile și statutare.

A fost aprobat  programul de lucru la Sediul central, pentru perioada lunii mai. Important, în interiorul sediului vor intra maxim două persoane, purtătoare de măști, celelalte fiind găzduite de Holul de la intrare, cu respectarea distanțării sociale. Sediul va fi dotat cu soluții de dezinfectare. Programul pentru public se modifică, zilnic de luni până vineri, între orele 10,00-14,00.

Vor continua preocupările cotidiene și periodice, pentru apariția publicațiilor, a unor noi titluri de carte și vor fi alte proiecte de încheiere a unor parteneriate, solicitate  în ultima perioadă de organizații neguvernamentale și asociații culturale din București și alte localități din țară.

Departamentul de comunicare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *