În curând, Antologia CERTITUDINEA!

Am primit de-a lungul timpului, din partea cititorilor, mai multe cereri și sugestii  privind  soluția de  acces la numerele mai vechi ale ziarului nostru, dar și pentru a asigura un memorial al publicației, o arhivă integrală a tuturor numerelor.

Soluția pe care am găsit-o, sugerată chiar de cititori, este ANTOLOGIA. O antologie cu tipărirea în bloc, a tuturor numerelor succesive, comprimate la format A-3 (revista are formatul A-2). Dar, întrucât mărimea și volumul conținutului implică și probleme de ordin tipografic, am decis să tipărim antologia în mai multe volume.

Primul volum al Antologiei CERTITUDINEA va cuprinde primele 34 de numere ale gazetei noastre, într-un format finit de 27,5 x 40 cm. Cartea, legată, va avea 408 pagini A- 3 cusute cu ață și  va costa 140 lei. Antologia va apărea în cursul lunii august a.c., editată și tipărită de Editura URANUS, care a avut amabilitatea de a se înhăma la o lucrare de asemenea anvergură. Antologia CERTITUDINEA este prilejuită și de împlinirea a trei ani de existență a revistei.

Pentru comenzi, puteți contacta Editura URANUS, București, str. Melinești nr. 7, sector 4 

www.editurauranus.ro

e-mail: editurauranus@gmail.com

Tel. 0722.268.633, fax: 021.683.63.35

CERTITUDINEA

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.