Invitație la Crêpes à L’AMÉLIE

Conceptul Crêpes à L’AMÉLIE, Saveur du Goût – Clătite ca la AMÉLIE, Savoarea gustului – lansat la 17 mai 2018 în București, pe str. Tache Ionescu nr.5, este un concept născut dintr-o împletire de vise: Valérie, studenta la Sorbona și actrița în devenire, visa în adolescență să-și urmeze studiile în Franța.Visul ei prinde contur într-o emisiune pe care o conducea sub pseudonimul Amélie. Între timp i s-a născut o surioară care poartă numele Amélie…
Elena, sufletul și managerul locației, visa la o cofetărie, una specială și deosebit de frumoasă.
Anamaria, o tânără cu spirit critic, cu idei și soluții spontane la orice provocare, visa să lucreze cu o echipă inovatoare.
Costi, un om deosebit și un bucătar desăvârșit, visa să atingă perfecțiunea în prepararea bucatelor.
Tânăra echipă, care-și propune să contribuie prin fapte la dezvoltarea ideii “București-Micul Paris” este susținută de Aqua Carpatica, Domeniile  Sâmburești, Cramele Purcari, Ceptura și  Cricova, Ocean Fish SRL – în calitate de principali furnizori.
Vă invităm să savurați gustul preparatelor gătite cu dragoste și să vă molipsiți de puterea viselor care pot devini realitate!

Pentru membrii UZPR, gazda oferă un discount de 10%. Crêpes à L’AMÉLIE (str. Tache Ionescu nr.5) se află doar la 5 minute distanță de sediul central al Uniunii.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.