◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Un Antiviral Natural Românesc ar putea vindeca bolnavii de Covid-19… Cu toate acestea, autoritățile nu sunt interesate să îl testeze

Pandemia cu noul Coronavirus este terenul unei lupte acerbe pentru obținerea unui tratament eficient împotriva infecției, miza fiind miliardele de dolari profit care pot ieși dintr-o astfel de criză globală.

Desigur, marile corporații, cu puterea lor financiară, lobby-ul din presă și politicienii care le deservesc interesele se află în prima linie a acestei curse și își doresc, desigur, un vaccin care să devină obligatoriu, prin lege, pentru populația întregii planete. Este cel mai sigur mod prin care corporațiile își pot securiza profitul pe termen lung; astfel că, având presa, politicul și o parte a lumii medicale la picioare, interesul este ca panica cu privire la Pandemia din aceste zile să fie întreținută cât mai mult, dacă se poate și doi ani.

În acest context, vă imaginați că este foarte greu să pătrunzi pe piață cu un produs antiviral autohton, românesc adică, cât ar fi el de eficient, pentru că SISEMUL are alte interese. Dar oare chiar să fie imposibil?!?

Foarte pe scurt, ideea este următoarea: un produs antiviral românesc, natural, care se numește “ELLE OIL’S dvb”, cu proprietăți excelente antibacteriene și antivirale, confirmate medical, cu analizele de specialitate la zi, obținute luna trecută de la Instituțiile medicale abilitate din România. Un produs care (spune producătorul) a fost folosit eficient pentru un bolnav spitalizat cu Covid-19 (acum sănătos tun) și pentru contacții săi apropiați. Este disponibil, legal, pentru public, dar nicio autoritate medicală contactată de producător nu este interesată să îi verifice eficiența, într-un cadru controlat, pentru Covid-19, pentru a putea fi recomandat ulterior la scară largă spre binele populației.

Totuși, nu vom lăsa lucrurile așa! În viitorul foarte apropiat, vă voi prezenta un interviu video cu producătorul antiviralului, cu cei care l-au folosit pentru propria sănătate (inclusiv bolnavul de Covid-19 și contacții săi) și în care vom vorbi, de asemenea, despre rezistența sistemului medical românesc la orice vine din altă parte decât BIG PHARMA!

Rămâneți aproape, sunt lucruri importante de aflat, în curând!

Daniel Roxin / UZPR

Sursă: daniel-roxin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *