VIDEO. Ar putea trata infecția cu Covid-19 acest antiviral românesc?

Pandemia cu noul Coronavirus a reușit să pună lumea pe butuci, într-o mare măsură. În acest context dificil, se duce o luptă acerbă la nivel mondial pentru găsirea unui remediu, marile corporații farmaceutice visând la un vaccin care să fie impus întregii populații a planetei, cu ajutorul legii vaccinării obligatorii.

Dar oare numai un vaccin ar putea rezolva situația și numai unul produs de marile  corporații farmaceutice?

Fără îndoială, a te gândi că un antiviral românesc, unul natural, eficient pentru Covid-19, ar putea să pătrundă pe piață și să fie validat de autoritățile medicale, pare o fantezie. Nu pentru că nu ar putea fi creat unul, ci pentru că interesele Big Pharma sunt atât de mari, încât te aștepți să nu i se permită existența.

În acest context, vă prezint astăzi un astfel de produs românesc care, după cum ne spun producătorii lui, dar și un bolnav de covid-19 și contacții săi care l-au folosit, are acest potențial.

Desigur, mai trebuie convinse și autoritățile medicale să îl testeze într-un cadru controlat, pentru a-i verifica proprietățile anti-covid.

În emisiunea de astăzi (pe care o puteți urmări mai jos) vom sta de vorbă, așadar, cu producătorii antiviralului românesc și cu bolnavii (unul confirmat cu Covid-19) care l-au folosit. Vom vorbi, de asemenea, despre refuzul autorităților de a-i verifica proprietățile anti-noul Coronavirus.

Cei care doriți să aflați mai multe despre soluția antivirală și antibacteriană Elle Oil’s dvb, puteți intra pe acest site: https://elleoils.com/

Vizionare cu folos!

certitudinea.ro

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.