◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Campania ”Team Romania – 1 an până la Tokyo!”

Comitetul Olimpic și Sportiv Român va lansa pe data de 24 iulie 2020, ziua în care Team Romania ar fi trebuit să defileze la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, un clip de promovare a Echipei Olimpice -Team Romania. Clipul a fost realizat înainte de izbucnirea pandemiei, dar se potrivește mai mult ca oricând perioadei incerte pe care o traversăm. 

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 s-au amânat pentru 2021, dar visul sportivilor continuă. Credința, încrederea și curajul alimentează dorința de a se împlini. E visul pentru care ei se trezesc în fiecare zi cu dorința de a fi mai buni ca ieri și pentru care se pregătesc de o viață.  Pentru că ei sunt cei mai buni dintre noi. Ei sunt Team Romania!

  Clipul transmite încrederea noastră, a Mișcării Olimpice, a sportivilor, că ÎMPREUNĂ putem depăși aceste vremuri, că flacăra e aprinsă în fiecare dintre noi și că SPERANȚA ne luminează calea.  

11 sportivi de top ai României și-au unit ”imaginea” pentru a crea emoție și energie pozitivă și a transmite tuturor că merită să lupți pentru un vis. În fiecare zi, până pe 24 iulie, de la ora 15.00, fiecare va transmite câte un mesaj motivațional, deoarece pentru Team Romania, VISUL CONTINUĂ! 

Campania ”Team Romania – 1 an până la Tokyo!” este deschisă de Robert Glință, primul sportiv calificat la JO Tokyo 2020, și se va derula pe website, youtube și canalele social media ale COSR – facebook, instagram, twitter. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *