default-logo

Protest în Piața Victoriei împotriva dictaturii medicale care ni se pregătește

Am trecut după ora 18:00 prin Piața Victoriei să văd ce se petrece  la protestul împotriva Dictaturii Medicale pe care vor să ne-o bage pe gât Arafat, Tătaru, Orban și Iohannis, cu sprijinul PSD.

Peste 1.000 de oameni (între timp, par să se fi adunat mai multe mii de protestatari după cum se poate vedea în clipul video de la finalul articolului) au scandat „Libertate!” și „Trădătorii!”- cu referire la Parlamentarii români care sunt pe punctul să valideze o lege  de tip nazist, sub pretextul că este spre binele sănătății publice.
 
Jandarmii au avut grijă să nu lase lumea să intre în centrul pieței (cel puțin până la plecarea mea), blocând protestatarii în zona în care sunt parcate mașinile din marginea dinspre statuia Aviatorilor, pe iarba din parc și pe două trotuare.

Așa cum era de așteptat din partea presei centrale care s-a dedulcit (sau urmează să o facă) cu cele 40 de milioane de euro pe care Guvernul Orban le-a alocat presei, ca „ajutor” pe vreme de Pandemie, nu am văzut niciun post mare de televiziune prezent în piață pentru filmări, până la ora 18:30 când am plecat eu de acolo. De altfel, am luat la verificat site-urile presei centrale și, stupoare, cea mai mare parte a presei centrale nu vorbea la ora 20:00 despre acest protest, semn că e ordin pe unitate!!!

Concluzia este limpede: o bună parte a presei centrale este complice la această încercare de introducere a dictaturii medicale în România. Dar nu este doar atât: toți cei pe care i-a spălat pe creier în această perioadă, adică prostul majoritar din România, cu ajutorul aceleași prese, se va scandaliza de faptul că un astfel de protest a avut loc și se va alia exact cu cei care îl trădează!!

Asta e România! Vedem ce-o să fie mai departe.

 

Sursă text și foto: daniel-roxin.ro

certitudinea.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.