◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Stare de alerta! Granițe închise temporar, total sau parțial. Lista

Guvernul României a adoptat Hotărârea cu privire la prelungirea starii de alerta pe teritoriul României si măsurile care se aplica pe durata a 30 de zile.

In condițiile art. 5 alin. (3) lit. e) din Legea nr. 55/2020, cu modificările ulterioare, se menține închiderea temporara, totala sau parțială, a următoarelor puncte de trecere a frontierei de stat:

1. la frontiera romano-ungara:

a) Sacuieni, județul Bihor (cu excepția circulației lucrătorilor transfrontalieri);

b) Carei, județul Satu Mare;

2. la frontiera romano-bulgara:

a) Lipnita, județul Constanta;

b) Dobromir, județul Constanța;

c) Bechet, județul Dolj (cu excepția traficului de marfa);

3. la frontiera romano-ucraineana:

a) Isaccea, județul Tulcea (cu excepția traficului de marfa);

4. la frontiera României cu Republica Moldova:

a) Rădăuți-Prut, județul Botoșani;

b) Oancea, județul Galați;

5. la frontiera romano-sârbă:

a) Moldova Noua, județul Caras-Severin;

b) Naidăș, județul Caras-Severin;

c) Vălcani, județul Timiș;

d) Stamora-Moravița, județul Timiș – feroviar (cu exceptia traficului de marfa);

e) Lunga, județul Timiș;

f) Foeni, județul Timiș.

Alte măsuri

In interiorul localităților se interzic circulația persoanelor in grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum si formarea unor asemenea grupuri.

Se suspenda activitatea operatorilor economici desfășurata in spatii închise in următoarele domenii: activități in piscine, locuri de joaca si săli de jocuri.

Se instituie obligația instituțiilor si autorităților publice, operatorilor economici si profesioniștilor de a organiza activitatea, astfel încât sa asigure, la intrarea in sediu, in mod obligatoriu, triajul epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mâinilor, atât pentru personalul propriu, cât si pentru vizitatori, in condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sănătății si al ministrului afacerilor interne, emis in temeiul art. 13 si art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările ulterioare.

Activitatea in creșe, grădinițe si afterschool-uri, pe perioada vacantei de vara este permisa numai cu respectarea condițiilor stabilite prin ordin comun al ministrului educației si cercetării, al ministrului muncii si protecției sociale si al ministrului sănătății, emis in temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările ulterioare.

fabricatinromania.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *