◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Declarație OMS: COVID-19 nu se răspândește prin purtătorii asimptomatici

În ciuda tuturor semnalelor trase de specialiști, în pofida bunului simț, a democrației, a Constituției României și a recțiilor publice, în contradicție chiar cu declarațiile relativ recente ale Organizației Mondiale a Sănătății (iunie 2020), Legea Carantinării și Izolării a fost votată și promulgată. Spunem asta întrucât, se știe, răspândirea asimptomatică a fost întregul motiv pentru care autoritățile mondiale au cerut blocarea, distanțarea socială și portul măștii. De asemenea, a fost justificarea de bază pentru solicitarea vaccinărilor obligatorii și urmărirea contactelor. Or, în iunie 2020, dr. Maria Van Kerkhove, șeful OMS, a făcut o declarație conform căreia distanțarea socială, portul măștii și izolarea devin total inutile. Știrea a apărut la vremea respectivă cam în toată presa online și foarte timid în media mainstream. Pentru a sublinia absurditatea promulgării Legii carantinării în România, după o asemenea declarație a OMS, republicăm un articol apărut pe naturalnews.com care, deși are reputația de site conspiraționist, face o analiză judicioasă a informației ca atare și a credibilității OMS în spațiul european și mondial. (M.M.)

 

«Din datele pe care le avem, se pare că este rar ca o persoană asimptomatică să transmită mai departe către o persoană secundară», a declarat dr. Maria Van Kerkhove, șeful OMS pentru bolile emergente și unitatea de zoonoză, la o informație de presă a Organizației Națiunilor Unite la sediul agenției din Geneva. „Este foarte rar”.

Răspândirea asimptomatică a fost întregul motiv pentru care autoritățile mondiale au cerut blocarea, distanțarea socială și măști. De asemenea, a fost justificarea de bază pentru solicitarea vaccinărilor obligatorii și urmărirea contactelor. La urma urmei, dacă răspândirea coronavirusului s-ar limita numai la cei care au prezentat simptome – și, prin urmare, ar putea fi ușor de identificat și evitat – nu ar fi nevoie logică de blocare, distanțare socială, măști, urmărire a contactului sau vaccinuri obligatorii, deoarece distribuitorii pandemiei pot fi ușor identificați și evitați (sau izolați cu comenzi selective de ședere la domiciliu numai pentru simptomatici).

OMS tocmai a explodat toate aceste narațiuni care au fost atât de agresiv împinse de CDC, guvernanții democrați, dr. Fauci la Casa Albă și propria sa OMS. Acum, pe baza noii afirmații a OMS, nu numai că fiecare blocare ar trebui încheiată imediat; orice efort guvernamental de a iniția noi blocaje ar trebui respins cu vehemență ca fiind complet lipsit de temei.

Acum, când OMS susține că nu există aproape niciun risc de a lua coronavirus de la cineva care nu prezintă niciun simptom, vaccinurile obligatorii sunt imposibil de justificat medical, deoarece purtătorii simptomatici pot fi ușor identificați și izolați de alții.

În același timp, argumentul potrivit căruia blocajele trebuie să continue „până când va exista un vaccin” tocmai au fost eliminat. În realitate, OMS a recunoscut că blocajele nu sunt deloc necesare, cu excepția celor care prezintă simptome active (ceea ce reprezintă un procent foarte mic din populație, probabil mult sub 1% în orice zi).

Înseamnă, de asemenea, că toată lumea se poate întoarce în siguranță la muncă, cu nimic altceva decât un termometru de mână cu costuri reduse, care verifică temperaturile lucrătorilor când intră la locul de muncă. Fără simptome, nu există niciun risc de răspândire, potrivit OMS, deci verificarea simptomelor este acum sinonimă cu realizarea unui loc de muncă sigur pentru toți.

De asemenea, înseamnă că limitele de ocupare la locurile de muncă trebuie ridicate imediat, permițând tuturor sălilor de sport, barurilor, restaurantelor și cinematografelor să funcționeze la capacitate maximă. Singura regulă necesară este aceea că persoanelor care strănută sau manifestă febră trebuie să li se ceară să plece, și asta este.

Această declarație OMS elimină, de asemenea, orice argument pentru așa-numita „detectare a contactelor”. Dacă nu există un operator de transport asimptomatic, de ce am avea nevoie la toate de urmărirea contactelor?

Întregul sens al urmăririi contactelor este de a găsi persoane care nu știu că au infecția, deoarece ar fi fost infectate de un purtător asimptomatic. Dar, dacă singurele persoane care răspândesc virusul sunt cele care prezintă simptome evidente, toată lumea știe deja să se îndepărteze de acel individ, iar urmărirea contactului devine nulă.

Astfel, OMS tocmai a eliminat orice argument pentru urmărirea contactelor. Apple și Google își vor elimina acum aplicațiile de urmărire a contactelor de pe dispozitivele mobile? Desigur că nu. Aceste aplicații nu au avut niciodată, ca scop primordial, urmărirea contactelor… Întreaga farsă a fost întotdeauna un pretext pentru supravegherea totală și spionarea utilizatorilor.


Toate acestea sunt peste cele ale CDC-ului care au anunțat recent că coronavirusul nu poate fi răspândit pe suprafețe. Deci nu există justificări pentru persoanele care poartă mănuși sau dezinfectează pachete sau pungi la supermarket. De fapt, potrivit celor mai noi admiteri ale CDC, nu există niciun motiv pentru a evita strângerea mâinilor.

Așadar, dacă coronavirusul se răspândește doar prin oameni care manifestă în mod activ simptome, atunci întreaga argumentație pentru purtarea măștii – cum că toți trebuie să o purtăm, pentru că nimeni dintre noi nu știe dacă noi înșine răspândim virusul – se prăbușește instantaneu. OMS tocmai a făcut din ordinul de a purta mască o glumă completă, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce guvernul continuă să acumuleze măști.

De fapt, cu excepția cazului în care OMS ne minte acum, toate argumentele pentru blocare, măști, distanțare socială și toate celelalte s-au rupt în bucăți. Și dacă OMS ne minte acum, atunci putem să ne întrebăm dacă nu cumva a mințit de-a lungul timpului și în alte probleme? […].

Dar dacă OMS are tipul de etică malițioasă care-i permite să mintă în mod deliberat lumea pentru a răspândi un al doilea val de infecții, nu am fi cu toții nebuni să ascultăm organizația respectivă în primul rând? Nu ar trebui să solicităm arestarea și urmărirea penală pentru crime împotriva umanității, dacă au încerct intenționat să răspândească o pandemie globală pentru a continua să rămână relevanți?

Deci există doar două posibilități în toate acestea:

1) OMS ne-a mințit tot timpul iar riscul real de răspândire a coronavirusului este practic zero, sau

2) OMS ne minte acum, încercând să ne asigure că ne vom infecta toți, astfel încât un al doilea val să explodeze pe tot globul.

În orice caz, se pare că OMS nu poate fi deloc de încredere, ceea ce face ca anunțul lor recent să fie foarte discutabil. Dacă coronavirusul nu poate fi răspândit de către purtători asimptomatici, cum a explodat prin intermediul Diamond Princess? Cum s-a strecurat în SUA și în alte țări, inclusiv când verificatorii simptomelor au condus terminalele de sosire la aeroport? Cum a explodat coronavirusul în casele de bătrâni din New York și alte zone, ucigând un număr surprinzător de mare de rezidenți acolo? (Sau, alternativ, poate că toți au murit cu adevărat din cauza episoadelor de moarte prin ventilator …)

Deja nu mai știm cu adevărat ce să credem de la autorități – nici OMS, CDC, FDA sau, desigur, mass-media mincinoasă. Așadar, singurul lucru pe care putem conta cu adevărat este propriul nostru sistem imunitar […].

Pentru OMS, acea organizație dezgustătoare este un grup discreditat al științei, gunoi al comuniștilor incompetenți care se prefac a fi epidemiologi. Informațiile lor oribil de necinstite, inexacte și deseori înșelătoare în mod deliberat, au adus suferință și moarte incalculabile în lumea noastră, motiv pentru care noul lor nume ar trebui să fie Organizația Mondială HELL.

Asta ne-au livrat tuturor: INFERNUL pe Pământ. Toate prin design. Și acum, după luni întregi de devastări economice globale și moarte în masă, ei îți spun că nu este nimic îngrijorator… Probabil doar ca să te încurce în timp ce lucrează cu China pentru a elibera o a doua armă biologică?

Toți ar trebui să fim cu adevărat reticenți în a crede vreun cuvânt rostit de OMS.

Sursă: naturalnews.com via invictuswebmedia.com

certitudinea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *