◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Un campion european face praf sportivii din lotul masculin de gimnastică. „În loc să se gândească la performanță ei își fac selfie în sala de antrenament”

Au trecut 18 ani de când gimnastul Dan Potra cucerea, în premieră absolută pentru România, titlul de campion european la individual compus. S-a întâmplat la Patras, în Grecia. Tot la acea competiție continentală, echipa de gimnastică masculină a României devenea campioană a Europei. Au fost cei mai frumoși ani pentru gimnastica masculină de la noi.

Dan Potra este actualmente antrenor la grupa de fete a CS Dinamo. Chiar dacă dialoghează rar cu presa, el a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru ProSport despre ceea ce se întâmplă acum în gimnastica românească.

Vrea un președinte manager, nu o marionetă!

Cum alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică bat la ușă, acestea fiind programate pentru data de 27 iulie, Potra și-ar dori ca în fruntea gimnasticii românești să vină un om capabil să repornească motoarele acestui sport.

„E nevoie de un bun manager. Repet, un bun manager, care să știe să conducă. Nu avem nevoie de promisiuni ce nu pot fi onorate. E nevoie de un manager adevărat, nu de o marionetă”, a spus Potra pentru Prosport.

În opinia lui, viitorul președinte ar trebui să prioritizeze refacerea sălilor de gimnastică și să aibă o mai mare grijă de antrenori.

„Ar trebui găsită o soluție pentru a-i atrage pe antrenorii tineri, care se gândesc doar la cum pot pleca mai repede în străinătate după ce termină o facultate. De asemenea, trebuie aduși și formați instructori de inițiere în gimnastică. Oameni care să aibă cât de cât habar de acest sport. Gimnastica nu înseamnă tumbe”, a explicat actualul antrenor.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *