◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Weekend magic pe 23 – 24 iunie, la Târgul de Sânziene de la Grădina cu Artiști

Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una magica, in care toate minunile sunt posibile, cerul se deschide, zanele danseaza si sarbatoresc  soarele, dragostea si pofta de viata. Am planuit asadar exact in weekendul de dinainte de aceasta noapte miraculoasa (23 – 24 iunie) o mare sarbatoare in inima orasului, in gradina de la Merlock, pe C.A. Rosetti nr. 37.
Pentru ca toate fetele sunt zane de Sanziene si trebuie sa fie si mai frumoase, am pregatit targ mare cu peste 50 de mesteri priceputi care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite si multe alte lucrusoare cu care sa va impodobiti, pe care sa le purtati, oferiti in dar sau luati acasa. Nu promitem ca va veti gasi ursitul la balciul nostru de Sanziene dar e un prilej bun sa iesiti din casa si sa vedeti daca a venit si el pe acolo sa va caute.

Cum cere traditia, le aducem pe fetele pricepute de la Codite colorate si impletituri sa va faca codite colorate, pe Mirela care va invata sa faceti coronite din flori si pe Laura care va impodobeste cu tatuaje temporare spectaculoase cu henna.

Zanele danseaza de Sanziene asa ca avem muzica pe terasa zilnic de la 16:00 la 20:00 cu Jay Ronin, iar sesiunile de echilibru pe balance board, asigurate de Fly Boards si atelierele de jonglerii cu Flamestorm pot fi vazute si ele ca un mod de a dansa. Zanele si canta deci sambata, de la 20:30, avem concert de jazz cu Ariana pe terasa iar dupa concert vedem cu

m focul transforma hobby-ul in pasiune si pasiunea in stil de viata, cu un spectacol de acrobatie cu foc alaturi de Otet Light and Fire.

Si cei mici care ne trec pragul parcului vor avea parte de sesiunile lor de magie, cand lucrurile nu o sa mai fie exact ce erau –  transformand lutul simplu in tot ce isi imagineaza alaturi de Marius Stanciu Ceramic, pictand ceramica sau ingerasi din lemn si chiar experimentand cu linogravura si imprimarea prin serigrafie.

La Targul de Mosi avem grija si de copiii care nu pot fi alaturi de noi asa ca strangem rechizite, jucarii si carti pentru copii pentru cele patru gradinite si biblioteca comunala din com. Rociu, Arges asa ca va asteptam sa daruiti din inima pentru cei mici care nu au chiar asa de multe.
Lume, lume, toate bune! Acestea si inca pe atat va asteapta sambata si duminica (23 si 24 iunie, intre orele 10.00 – 21.00) in gradina de la Merlock.
Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.
Programul complet al Targului de Mosi il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) si pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/. Urmatoarele editii speciale, pline de soare, creativitate si relaxare ale Gradinii cu Artisti de vor desfasura intr-una dintre cele mai mari si mai frumoase gradini ascunse ale Bucurestiului, Gradina Merlock (Str. C.A. Rosetti nr. 37): Gradina cu calatorii (21 – 22 iulie), Gradina Mariei (8 – 9 septembrie).
Parteneri media: Radio Guerrilla, Radio Romania Cultural, Romania Libera, Agerpres, Iqads, Smark, acasa.ro, eva.ro, Kudika, Garbo, PRWave, Iqool, The Trends, 4arte, Revista Atelierul, Mujer, Fashion 8, Goingout, Bucharest Guide, Pro Bucuresti, CityScout, suntparinte.ro, copilul.ro, Gokid, inoras.ro, Cotofana urbana, Munteanu, Kfetele, Gratuitor, bucuresteni.ro, Bucharest City App, Feeder, CityGuide.

Pentru orice alte informatii: Anca Spiridon – anca@creativearts.ro.

M.C.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *