Fotbal /Comuna Recea a învins Minaur Baia Mare și a promovat în Liga a II-a

LIGA A II-A. Surpriză la barajul pentru promovarea în Liga a II-a: în pofida aranjamentelor pesediștilor Cătălin Cherecheș și Gabriel Valer Zetea și a deciziilor pe care le-au luat și pe care le-au exprimat public privind promovarea echipei Minaur Baia Mare și strategia ulterioară, de promovat în cea de-a doua divizie valorică a țării a promovat echipa din comuna Recea.

La final, după un meci epuizant care a necesitat două reprize de prelungiri (pentru că după primele 90 de minute scorul a fost exact în oglindă cu cel de la meciul tur din Baia Mare, respectiv 2-1 pentru Recea) și lovituri de la 11 metri, ACS Fotbal Comuna Recea trecut de CS Minaur Baia Mare cu 4-3 (2-1, 2-1, 2-1, 2-1). Pentru Recea au înscris (Mărieș, min. 11) și Oița (min. 45), iar pentru Baia Mare a marcat Batin (min. 32, după ce a ratat o lovitură de la 11 m).

Echipa din comuna Recea s-a impus la loviturile de la 11 metri și a devenit echipa care reprezintă județul în Liga a II-a. Minaur Baia Mare va continua în Liga a III-a, cel puțin încă un sezon, acolo unde Maramureșul va fi reprezentat și de nou-promovata Progresul Șomcuta Mare.

Cuplul de antrenori câștigători (în pofida scenariilor și infuziei de capital financiar dirijate către echipa băimăreană), Ciprian Danciu și Ovidiu Mic, au început partida cu următorul 11: Bota – Szecui, Oița, Urs, Potcoavă, Micaș, Rus, Chinde, Brata, Teuț, Mărieș.

Antrenorul lui Minaur, Dorin Toma, a început partida cu: Balazs Dombradi – Duruș, Cordoș, Simion, Pamfile, Tutuța, Coroian, Zasavițchi, Hăjmășan, Bud, Batin.

 

2mnews

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.