◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Mutare surpriză la televiziunea lui Adrian Sârbu. Pe cine a adus fostul patron de la PRO TV

Mutare surpriză la una din televiziunile pe care Adrian Sârbu urmează să le deschidă, sub compania Aleph Media. Despre cine este vorba?

Ce jurnalist s-a alăturat în echipa lui Adrian Sârbu, la una din televiziuni

Liviu Mihaiu, unul din fondatorii postului Radio Guerilla revine curând pe micile ecrane, în cadrul Aleph News, una din televiziunile fondate de omul de afaceri Adrian Sârbu, potrivit unei informații prezentate în exclusivitate de paginademedia.ro.

„Foarte probabil. Va fi televiziunea cu cel mai înalt nivel jurnalistic. Așa că locul meu este predestinat…”, a declarat Liviu Mihaiu potrivit sursei citate.

Jurnalistul nu este la prima colaborare cu Adrian Sârbu. Acesta a mai lucrat în trustul omului de afaceri la Gândul.ro, în perioada în care acesta era deținut de Sârbu, înainte de a fi cumpărat de Radu Budeanu, patronul trustului de presă din care mai fac parte Cancan și Prosport.

Liviu Mihaiu este fondator și al săptămânalului „Cațavencii”. În perioada 2006-2011 a lucrat la TVR, unde a fost realizator al unui talk-show, dar și a unei emisiuni.

Trei televiziuni sub brandul Aleph Media

Adrian Sârbu a primit licența, deocamdată, pentru a emite pentru trei televiziuni: Aleph News, un post de televiziuni de știri, Aleph Business, care se va axa pe segmentul economic și Aleph Comedy, un post de divertisment.

„Orice om interesat în a avea o viaţă pe care şi-o stăpâneşte din punct de vedere material. Nu sunt doar antreprenori ci şi oameni care sunt la nivel de management. Pentru un om care îşi trăieşte viaţa măsurat, o informaţie poate să fie utilă şi preponderent vom avea informaţii utile, de la utile la generatoare de emoţii. De la generatoare de interes pentru că pot avea o finalitate utilă până la informaţii generatoare de emoţii”, a spus Adrian Sârbu, potrivit Mediafax.

În luna iunie, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a votat proiectul Aleph Media pentru cele trei televiziuni cu șase voturi pentru și două împotriva. Investiția realizată de Adrian Sârbu se ridică la 14 milioane de euro.

impact.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *