◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Simona Halep, declarația zilei după succesul de la Praga: ”Sper să mai pot să merg, am dureri peste tot!”

 Simona Halep – Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6 | Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) a fost extrem de bucuroasă de victoria pe care a repurtat-o marți seara la WTA Praga.

Sportiva din Constanța va lupta în optimi, cel mai probabil joi, cu Barbora Krejcikova, numărul 118 mondial. Meciul cu Polona a fost însă dificil pentru româncă, deși după primul set toată lumea credea într-un galop de sănătate.

”Am început foarte solid și cu o tactică foarte bună. După aceea, Polona a început să-mi dea niște scurte și a contat foarte mult. E bine că am stat concentrată pe meci și nu am cedat deloc.

Faptul că am câștigat 7-6 în decisiv, așa cum am terminat în februarie, a fost plăcut, între ghilimele. Mă bucur că am rezistat până la final și am câștigat”, a spus Simona Halep, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Simona Halep: ”Am vorbit cu ea și mi-a zis că nu e în formă maximă!”

Chestionată ce nu a mers bine în primul meci după pauza forțată de noul coronavirus, de șase luni, Simona a replicat, mai ales că miercuri va avea meci la dublu: 

”E greu să spun ce am de îmbunătățit, mereu e de lucrat. Serviciul n-a mers aproape deloc, azi. În schimb, de celelalte lovituri sunt destul de mulțumită.

A fost greu să-mi găsesc pașii, am obosit după primele două seturi, dar e ceva normal. N-am mai jucat un meci oficial de foarte mult timp și mă așteptam să am dificultăți.

Sper să mai pot să merg mâine dimineață (n.r – râde), sunt foarte obosită și am dureri peste tot. E un lucru normal. Mă aștept să jucăm relaxate (n.r – la dublu este parteneră cu Barbora Strycova). Chiar am vorbit cu ea și a zis că nici ea nu e în formă maximă. Nici eu nu sunt, dar va fi plăcut”, a mai spus Simona, la Digi Sport.

Simona Halep: ”E în condiții ciudate, să ai mască, să stai la distanță de adversară!”

Confruntarea din optimile WTA Praga va fi a doua dintre Halep și Krejcikova, sportiva din România reușind să o câștige pe cea precedentă, 6-3, 1-6, 6-1, la București, în urmă cu patru ani.

”Greu să-mi aduc aminte un meci de acum 4 ani, au fost foarte multe, dar o cunosc foarte bine. Este sau a fost numărul 1 la dublu. Am urmărit-o de foarte multe ori la turnee. Are un joc solid, drept, plat. Joacă bine la dublu, dar sunt încrezătoare. Îmi doresc să fiu 100% aptă și să lupt.

A fost o bucurie foarte mare că am reușit să câștig acest meci. Pentru toată lumea e importantă revenirea. E în condiții ciudate… să ai mască, să stai la distanță de adversară, de arbitră, dar trebuie să ne adaptăm, să respectăm regulile și sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine”, a mai spus Simona Halep, ÎN DIRECT, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *