default-logo

Michael Moore: Îmi pare rău că trebuie să prezint din nou realitatea, Trump va câștiga alegerile

Posted On 31 aug. 2020
By :
Tag:

Producătorul de film Michael Moore spune că Donald Trump va ieşi din nou preşedinte. Moore a fost printre puţinii observatori care a prezis victoria lui Trump în 2016, relatează The Guardian.

Producătorul de filme documentare Michael Moore a avertizat că Donald Trump pare să se afle în aceeaşi situaţie ca şi în 2016, atunci când nimeni nu îi dădea şanse, dar a câştigat în faţa lui Hillary Clinton.

”Îmi pare rău că trebuie să prezint din nou realiltatea”, a spus el. Moore a spus că „entuziasmul pentru Trump este peste limite” în statele cheie, în comparaţie cu candidatul Partidului Democrat, Joe Biden.

”Sunteţi pregătiţi pentru o victorie a lui Trump? Sunteţi pregătiţi mental să fiţi din nou depăşiţi de Trump? Vă complaceţi în certitudinea că Trump nu poate câştiga?”, a scris Moore pe contul său de Facebook.

”Echipa lui Biden tocmai a anunţat că va vizita o serie de state – dar nu Michigan. Sună familiar?”, a mai scris Moore, făcând referire la faptul că, în 2016, Hillary Clinton a făcut eroarea de a evita unele state care s-au îndreptat apoi către Trump.

”Vă avertizez cu aproape 10 săptămâni înainte. Nivelul de entuziasm pentru cei 60 de milioane din baza lui Trump este peste limite! Pentru Joe, nu atât de mult”, a adăugat el mai târziu.

Într-un alt mesaj, regizorul a îndemnat pe toată lumea să ia atitudine. „Nu lăsaţi pe mâna democraţilor să vă scape de Trump. Trebuie să scăpaţi singuri de Trump. Trebuie să ne trezim în fiecare zi pentru următoarele 67 de zile şi să ne asigurăm că fiecare dintre noi va scoate o sută de oameni la vot. Acţionaţi acum!”, a scris regizorul.

Sursa: The Guardian

stirileprotv.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. Valentin Uban Reply

    Aha. Si Nostradamus ce spunea?

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.