default-logo

Radu Budeanu și-a vândut participația la Romprest pentru circa 9 milioane de euro

Omul de afaceri Radu Budenu, fondatorul publicațiilor Ciao! și Cancan și nou proprietar al cotidianului Gândul a vândut pachetul de 13,7641% din acțiunile deținute la Romprest Services către un alt acționar al companiei, societatea Europrest Invest, potrivit surselor Profit.ro. Valoarea tranzacției a fost de aproximativ 9 milioane de euro.

Romprest Service, unul dintre cei mai mari operatori din România care asigură servicii integrate de facility management, servicii de arhitectură peisageră, DDD și salubritate către numeroase consilii locale și peste 10.000 de agenți economici, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 241 milioane de lei și un nivel EBITDA de 40,859 milioane de lei.

Cumpărătorul acțiunilor, firma Europrest Invest, este acționar la Romprest Servic. Până în 2015, Europrest a fost deținută de omul de afaceri Dragoș Dobrescu, investitor în domeniul imobiliar, care preluase 30% din acțiunile Romprest în anul 2014 de la fondul britanic de investiții 3I, odată cu Radu Budeanu, care a cumpărat atunci pachetul de 13,7% de la același fond.

Continuarea pe profit.ro

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.