◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Rădoi cu stângul, Mutu cu dreptul, debuturi radical diferite pe banca tehnică. Irlanda de Nord, o nucă prea tare pentru tricolori

N-a funcționat mai deloc pa ”Arena Națională”, vineri seara, 4 septembrie, naționala de seniori a lui Mirel Rădoi, antrenorul care a făcut senzație anul trecut, cu selecționata de tineret, la ”Europeanul” de neuitat din Italia!

România – Irlanda de Nord 1-1 s-a jucat în prima etapă din Liga Naţiunilor la fotbal (foto). Tricolorii ”mari” au ratat victoria, chiar dacă au jucat în superioritate numerică, mai bine de jumătate de partidă, încă din minutul 39. George Puşcaş a deschis scorul în minutul 25, în timp ce Whyte a egalat cu patru minute înainte de final. Pentru România urmează meciul cu Austria, care a învins Norvegia, scor 2-1.

România – Irlanda de Nord 1-1 (1-0), au marcat Puşcaş min. 25, respectiv Whyte, min. 86. 

România a urcat în divizia B, a doua valorică în această competiţie, nu ca urmare a faptului că ar fi reuşit să promoveze prin câştigarea grupei din care a făcut parte la prima ediţie din Divizia C. O reorganizare făcută de UEFA, care a promovat nişte echipe din divizia B în Divizia A şi din Divizia C în Divizia B a permis acest salt pentru tricolori.

Care însă se află într-o grupă grea, cu Irlanda de Nord,. Austria şi vechea cunoştinţă din preliminariile Euro 2020, Norvegia şi trebuie să aibă grijă să evite să termine pe ultimul loc, pentru că ar retrograda în Divizia C.

Aşa încât la acest moment primul obiectiv al tricolorilor în Liga Naţiunilor trebuie să fie evitarea locului 4 şi pentru aceasta meciurile cu Irlanda de Nord pot fi vitale. Un debut cu dreptul, cu o victorie, ar fi mărit enorm şansele noastre de a termina grupa undeva în primele trei poziţii. Așa însă …

Situație total opusă la tricolorii mici ai lui Adrian Mutu

Fostul golgeter al naționalei ”mari”, Adrian Mutu, a debutat cu o victorie ca selecţioner al naţionalei de tineret a României, 3-1 (1-1) cu Finlanda, vineri seara, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2021, pe Veritas Stadion din Turku.

România s-a impus prin golurile marcate de Darius Olaru (21), Valentin Mihăilă (57), Ştefan Ciobanu (84), cu goluri SUPERBE pentru Mihaila si Ciobanu!

De partea cealaltă, golul de onoare al gazdelor a fost semnat de Mikael Soisalo (24).

În meciul tur, de la Voluntari, România s-a impus cu 4-1, Mihăilă reuşind o triplă, în timp ce Hyvarinen a marcat un autogol.

Mugur Popovici / UZPR

 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *