◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Craiova rămâne lider cu punctaj maxim, dar marele șoc este ”Nuevo Dinamo”, care a oprit gazul la Mediaș și vine tare din urmă

Interesantă această a patra rundă a ligii de elită, nu atât prin cele 4 victorii ale oaspeților, cât, mai ales, prin ultima dintre acestea. A fost așadar cel mai interesant meci al etapei tot ultimul, ca și în runda anterioară, când vorbeam de victoria ”dură” a oltenilor pe terenul fostei echipe a lui Gică Hagi. De data aceasta ultimul meci s-a jucat la Mediaș, între Gazul local și ”Nuevo Dinamo”, cum se mai numește noua echipă a lui Cosmin ”Guriță” Contra… Care Contra a obținut cu această ocazie prima sa victorie din campionat cu ”câinii roșii”, după un debut mai mult decât ezitant, după cumplita înfrângere cu Chindia (la Ploiești!) și egalul de acasă cu Botoșani, rezultate absolut lamentabile.
De data aceasta ”Nuevo Dinamo” și-a arătat colții și a fost o cu totul altă echipă. Una care pare să însemne din ce în ce mai mult în acest campionat, iar dacă va continua acest trend – nu au fost chiar perfecți bucureștenii nici la Mediaș, dar pe ansamblu au stat super OK în bocanci -, ei bine, atunci vor avea multe de spus în lupta pentru titlu și pentru participarea în cupele europene.
Astfel, la Mediaș am urmărit o primă repriză oarecum anostă, 0-0, după care trupa ”spaniolă” a lui Guriță Contra și a noului președinte Cortacero s-a dezlănțuit și a ajuns la un drastic 3-0, golul de onoare al găzarilor venind absolut întâmplător, spre finalul unei partide în care Noul Dinamo a făcut cam ce a vrut, în fața fostului său antrenor Dușan Uhrin, stupefiat și el de noul look al ”câinilor!, de nerecunoscut față de ce știa el!
După 0-0 la pauză, cum spuneam, gazdele au încasat trei goluri în repriza secundă, de la Gonzalez, Sorescu și Camara. Gaz Metan a punctat târziu, în minutul 89, prin Cardoso.
”Dinamo s-a schimbat total, nu seamănă deloc cu Dinamo pe care l-am antrenat eu. Au luat jucători buni, dar să vedem ce va fi, pentru că este o competiție serioasă în Liga 1″, a declarat Dusan Uhrin. Formația lui Cosmin Contra va primi vizita nou promovatei UTA Arad în etapa următoare. Probabil, alte 3 puncte pentru Contra și ai săi. Foto: bucurie și sărbătoare în vestiarul lui Dinamo, după victoria de la Mediaș.
 
Atenție, așadar, la NUEVO DINAMO !
 
În rest, atenție și la FCSB, super merituoasa calificată de la Topola, care, după ce că a jucat cu un lot de doar … 14 oameni în Serbia, aflăm acum că mai are încă 5 noi infectați cu Covid-ul 19 ! Până și Becali e în pericol, fără glumă, având cazuri pozitive chiar și în familie Nu știm ce vor face ! Dumnezeu să-i ajute !
 
 
Rezultate, Etapa a 4-a, LIGA I: Vineri 18 septembrie: Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt 1-3, Astra Giurgiu – CFR Cluj 0-2; sâmbătă: Sepsi SF: Gheorghe – FC Viitorul 1-1, Univ. Craiova – FC Voluntari 2-1; duminică: FC Botoșani – Academica Clinceni 0-0, UTA Arad – Poli Iași 2-3, FCSB – FC Argeș 3-0; luni: Gaz Metan Mediaș – Dinamo 1-3.
 
CLASAMENT LIGA i DUPĂ 4 ETAPE

 1. CS U Craiova      12 p  (9-2 golaveraj)  
 2. CFR Cluj              10    (5-1)
 3. FCSB                    9    (10-2)    
 4. FC Botoșani          8     (8-3)
 5. FC Voluntari          7     (5-4)
 6. Gaz Metan             6     (8-6)          
 
 7.Poli Iași                   6     (5-10)
 8. Hermannstadt        5      (6-5)
 9. Dinamo                  5      (5-4)
10, Chindia Tgv          4      (2-4)
11. UTA                       3      (4-5)
12. Acad, Clinceni       3      (3-4)
13. Sepsi Sf, Ghe       3      (3=4)
14. FC Viitorul             2      (3-9)
 
15. FC Argeș              1      (3-9)  
16. Astra Giurgiu        1      (2-9)  
 
 
 
Secțiunea pentru atașamente
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *