Avem 5 românce în turul doi al calificărilor de la Roland Garros

Elena-Gabriela Ruse şi Irina Bara au acces, miercuri, în turul 2 al calificărilor de la Roland Garros, după ce luni Monica Niculescu, Jaqueline Cristian şi Laura Ioana Paar reuşiseră acelaşi lucru.

5 românce în turul doi al calificărilor de la Roland Garros

Elena-Gabriela Ruse, locul 179 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-0, pe Victoria Kan (Rusia), locul 222 WTA, în primul tur al calificărilor pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros.

Ruse s-a impus după un meci de o oră şi 22 de minute şi va evolua în turul următor cu americanca Francesc Di Lorenzo, locul 135 WTA şi cap de serie numărul 10.

Irina Bara, locul 142 WTA, a învins-o, tot în primul tur al calificărilor, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Tereza Mrdeza (Croaţia), locul 243 WTA, după un meci de 80 de minute.

În runda următoare, Bara o va întâlni pe britanica Harriet Dart, locul 151 WTA, cea care a eliminat-o ieri pe Mihaela Buzărnescu.

În schimb, Gabriela Talabă, locul 241 WTA, a fost întrecută, cu scorul de 7-6 (4), 1-6, 6-2, de Clara Tauson (Danemarca), locul 187 WTA.

Monica Niculescu, Jaqueline Cristian şi Laura Ioana Paar ajunseseră de marţi în turul 2 al calificărilor de la Roland Garros.

5 românce pe tabloul principal la Roland Garros

Cinci românce au intrat direct pe tabloul principal, Simona Halep (cap de serie numărul 1), Patricia Ţig, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan.

Amânată cu patru luni din cauza pandemiei, competiţia de Grand Slam din capitala Franţei se va desfăşura în mod excepţional toamna în acest an, între 27 septembrie şi 11 octombrie.

Ca urmare a măsurilor sanitare legate de coronavirus, turneul parizian va putea primi un număr maxim 5.000 de spectatori pe zi.

Turneul US Open de la New York, care s-a încheiat pe 13 septembrie, s-a derulat, în schimb, cu porţile închise.

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.