◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Ne-a mai rămas doar CAMPIOANA în marile bătălii europene ale fotbalului. Dar e încă bine !

Bucurie mare pentru băieții lui Dan Petrescu! Și pentru noi, desigur. 

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat, joi, în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa suedeză Djurgarden.

Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Paulo Vinicius de Souza (36 de ani, în foto), în minutul 55. Dar a fost suficient, într-o bătălie teribilă, asupra căreia vom reveni, fără îndoială.

Antrenorul Dan Petrescu a trimis în teren următorii jucători: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu – Deac, Păun (Pereira ’90), Djokovic – Rondon (Hoban ’90+3), Omrani (Debeljuh ’86).

În play-off, CFR Cluj va întâlni echipa finlandeză KuPS Kuopio, care s-a calificat, după ce a trecut în turul trei preliminar de formația din Lituania, Suduva, scor 2-0.

Meciul CFR Cluj – Kuopio are loc joia viitoare, pe 1 octombrie, la Cluj, iar șansele românilor sunt substanțiale.

FCSB – Slovan Liberec 0-2 (Yusuf 64, Rabusic 82)  
 
În ce-i privește pe băieții lui Bogdan Vintilă, trebuie, oricum, să îi felicităm pentru lupta lor fantastică de la Topola și pentru faptul că au jucat în condițiile în care mai bine de jumătate din lot – nici nu mai știm exact câți sportivi – a fost ”învinsă” de testul coronovaris și nu de adversari!

FCSB a pierdut cu 0-2 meciul din turul trei preliminar din Europa League cu cehii de la Slovan Liberec. Din păcate, băieții lui Gigi Becali au jucat din minutul 20 în inferioritate numerică. Intervențiile portarului Straton au ținut, chiar și așa. tabela intactă până la pauză.

La începutul reprizei secunde, FCSB a ratat cea mai mare șansă de a relansa partida prin Adrian Petre, care a ratat singur cu portarul. Inevitabilul s-a produs în minutul 64, când defensiva FCSB-ului a cedat după o lovitură de colț, golul fiind semnat de Yusuf.

Tabela a fost închisă pe final de meci, în minutul 82 ,de golul lui Rabusic, venit tot după un corner. Din păcate – dar nu poate fi învinuită pentru asta – FCSB se oprește pentru prima dată în ultimul deceniu mai devreme de play-off-ul cupelor europene și pentru a treia oară consecutiv când ratează grupele acestor competiții.

E foarte limpede că, dacă întreg lotul roș-albaștrilor ar fi fost valid, fără coronavirus, lucrurile ar fi arătat cu totul și cu totul altfel.
 
Mugur Popovici / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *