◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Wednesday Student Show – o premieră pe piața media din România, realizată de studenții de la FJSC

Emisiunea Wednesday Student Show a debutat pe Link Press TV, pe 16 septembrie 2020, la ora 23:00, pe Link Press TV. Emisiunea va fi realizată săptămânal exclusiv de către studenți ai Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, din cadrul Universității din București și este o premieră națională în actualul peisaj media românesc.
 
Emisiunea este rezultatul parteneriatului dintre FJSC și Link Press TV
 
Wednesday Student Show este rezultatul parteneriatului între Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și Link Press TV. Este un concept realizat de către studenți pentru studenți și are ca și scop principal suprinderea vieții cotidiene a studenților, de la problemele de care se lovesc la școală până la satirizarea întâmplărilor zilnice obișnuite.
 
„Emisiunea și rolul de producător sunt experiențe noi din care îmi dau seama că am mult de învățat în domeniu și consider că este oportunitatea perfectă ca punct de plecare pentru un student la Jurnalism”, a declarat Istvan Opra, student FJSC și Producător al emisiunii.
 
Printre temele principale vor fi condițiile din universități și viața de student
 
„Secretul acestei producții este încrederea 100% pe care am acordat-o echipei de studenți de la Jurnalism, cărora le-am cerut un singur lucru: libertate totală de exprimare. Este emisiunea lor și suntem foarte încântați că parteneriatul cu Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării are din această seara o expresie concretă – Wednesday Student Show” a declarat Dan Cojocaru – producătorul general Link Press TV.
 
„În vreme de pandemie, cu atâtea restricții sociale și în viața profesională, parteneriatul dintre FJSC și Link Press TV este o oportunitate pentru studenții noștri și o dovadă a conectării facultății la industrie. Totul a pornit de la un acord de practică între trustul TV și facultate prin care studenții pot face practică prin colaborarea la diverse producții Link Press TV, la emisiuni de știri sau generaliste. Am apreciat de la început proiectul emisiunii: pentru că nu este doar practica obișnuită în care studenții la Jurnalism lucrează pentru diferite emisiuni sau departamante într-o redacție, ci de această dată studenții FJSC vor avea o emisiune săptămânală doar a lor în care vor analiza condițiile din universități și viața de student”, a menționat Decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc.
 
LinkPress Tv poate fi urmărită live pe internet, gratuit
 
Postul Link Press TV poate fi urmărit live pe internet la adresa: http://linkpress.tv/live/. Televiziunea LINK PRESS TV poate fi recepționată gratuit în format HD pe dispozitive fixe și mobile, inclusiv Smart TV, stick-uri HDMI, dispozitive Media Player sau receptoare care pot reda conținut media live transmis prin internet, la adresa: http://linkpress.tv/live. LinkPress Tv a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook ca televiziunea menționată va intra în grila DIGI România (RCS RDS) și va reveni în grila Vodafone (fosta UPC).
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *