◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0. Românca a oferit o demonstrație de forță la Roland Garros, chiar de ziua ei

Simona Halep (locul 2 WTA) s-a calificat în turul 2 la Roland Garros după ce a trecut de Sara Sorribes Tormo (locul 70 WTA), scor 6-4, 6-0.

Simona Halep a avut un start de meci dificil în compania Sarei Sorribes Tormo, în primul tur la Roland Garros 2020. Poate și din cauza condițiilor meteo de la Paris, unde s-au înregistrat 13 grade Celsius la ora partidei. Simona a jucat îmbrăcată cu bluză cu mâneca lungă și colanți.

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0. Românca a oferit o demonstrație de forță la Roland Garros, chiar de ziua ei

Sara Sorribes Tormo, jucătoarea aflată pe locul 70 WTA, a fost foarte curajoasă în debutul primului meci direct cu Simona Halep. Sorribes Tormo a reușit primul break al partidei, la 3-1 în primul set. Halep i-a anulat imediat avantajul, dar jucătoarea născută în Spania nu a cedat și a reușit un nou break. A fost momentul în care Halep s-a trezit complet.

De acolo a pornit „Uraganul Simo”. Entuziasmul Sarei Sorribes Tormo a început să se stingă, de vină fiind loviturile foarte puternice expediate de Simona. Sorribes Tormo s-a agățat de orice șansă în primul set, însă a cedat în cele din urmă, scor 4-6.

De la rebreak-ul de 4-3, Halep a obținut zece game-uri consecutive și mai întâi și-a adjudecat primul set, după care s-a desprins la 5-0 în setul secund și apoi a și închis meciul la 6-0. Sara Sorribes Tormo a fost neputincoasă în fața româncei, care merge în turul 2 la Roland Garros 2020, chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani.

În turul secund, Halep se va duela cu învingătoarea din partida Irina Begu (72 WTA) – Jil Belen Teichmann (54 WTA).

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *