Simona Halep – Irina Begu 6-3, 6-4. „Simo” e în turul 3 la Roland Garros, după un meci superb și 8-0 la „directe” cu Irina

Simona Halep – Irina Begu 6-4, 6-3, în turul 2 la Roland Garros

Campioana din 2018 a început „vijelios” meciul și a făcut imediat break, iar după câteva minute avea deja 3-0. Irina a mai echilibrat puțin partida, însă Simo a făcut din nou break și apoi a încheiat primul set cu 6-3, după ce adversara sa a făcut o greșeală neforțată și a trimis în fileu.

Setul secund a fost mai echilibrat, cel puțin în prima jumătate, iar Simona a excelat exact la capitolul unde Begu stătea de obicei mai bine, adică la primul serviciu, unde a avut un procentaj de 80 la sută, în comparație cu Begu, care a avut 66 la sută.

De altfel, Simona a stat bine și pe al doilea serviciu, cu cifre mult mai bune decît ale Irinei, 74 la sută față de 51. Ceea ce a făcut însă diferența au fost breakurile, 4 la număr, pe care le-a câștigat Simona, din 10 șanse avute, în timp ce Irina le-a fructificat pe cele două de care a dispus.

Erorile neforțate i-au dat din nou bătăi de cap Irinei, care a făcut un număr mai mult decât dublu de astfel de erori față de Simo.

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.