◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Informații despre deschiderea noului an universitar 2020-2021

Deschiderea Anului Universitar

1 octombrie 2020, orele 12:00

Zoom Meeting: 84240155149

No password

2020 – 2021, Un nou an, un alt început – este deviza Universității Hyperion din București pregătită să își întâmpine studenții, profesorii, întreg personalul ce își desfășoară activitatea sub patronajul său.

„Timpul pentru un nou an, pentru un alt început este timpul în care se cultivă valoarea, efortul, sacrificiul, starea de bine într-un context instituționalizat pentru a ști să faci față viitorului, pentru perspectivele sale, printr-un raport corect cu mentorii, cu profesorii, cu cei care îți sunt sau îți vor deveni colegi.

Lumea toată e în schimbare, ce este astăzi nou în scurt timp poate deveni depășit. Adevărul a ceea ce ești poate fi cultivat numai printr-un efort continuu, prin încredere în forțele proprii și ale celor cu care împreună poți clădi viitorul” este mesajul Universității Hyperion adresat celor care aparțin acestei instituții, celor care se pregătesc pentru un nou an, pentru un alt început.

Universitatea Hyperion este pregătită să  înceapă cursurile în format preponderent online  pentru a evita pe cât posibil riscurile de imbolnăvire cu covid-19.

Anumite activități care impun prezența fizică (unele laboratoare care cuprind echipamente specifice, activități de actorie, regie, etc.), se vor desfășura în incinta universității, cu respectarea atât de către cadrele didactice cât și de către studenți, a tuturor măsurilor igienico-sanitare  necesare. Aceste măsuri sunt prezentate pe pagina web a universității, iar anumite detalii și adaptări specifice sunt afișate și în zonele de desfășurare a activităților.

Începând cu data de 1 octombrie 2020, pe fiecare pagină web a facultăților, subdomenii ale www.hyperion.ro vor fi afișate orarele și modul de interacțiune cu profesorii pe aplicațiile online recomandate pentru desfășurarea cursurilor.

Secretariatele, decanatele și alte departamente implicate în lucrul direct cu studenții vor avea un regim de acces strict limitat. Conducerea universității a luat deja măsuri și face tot posibilul pentru minimizarea necesității prezenței fizice a studenților. Rugăm toți studenții să adopte comunicarea telefonică sau pe e-mail, să manifeste înțelegere și răbdare, chiar dacă rigorile impuse de pandemie pot genera și unele întârzieri.

Pentru perioada de început de an universitar, studenții trebuie să se asigure că au un număr suficient de credite pentru promovare în anul următor, că nu au restante la plata ratelor și au depus sau trimis un exemplar semnat din contractul anual de studii. Adeverințele de student vor fi eliberate la cerere, pe e-mail, de secretariatele fiecărei facultăți la care sunteți înmatriculați. De asemenea, pe perioada menținerii restricțiilor de acces, vor fi considerate valabile toate actele transmise prin intermediul adreselor de mail ale secretariatelor.

Informații și prevederi suplimentare vor fi publicate înaintea sesiunilor de examene, și ori de câte ori va fi cazul, pentru soluționarea tuturor nelămuririlor și problemelor dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru că ați ales Universitatea Hyperion și vă dorim mult succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *