◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Imigrație în masă; un nou pact de migrație al UE pentru a înlocui regulile Dublin

Cu un nou pact de migrație, UE atacă suveranitatea statelor membre, ce devine de facto acceptarea unei invazii Afro-asiatice pentru ștergerea monoculturilor, după cum propunea vicepreședintele UE în 2016, și planul Cudenhove-Kalergi de amestecarea popoarelor Europei cu Africani ce au un minimal procent IQ; în Europa 100%, în Africa 60%, produsul amestecului va fi mai ușor de supus și condus, fiind mai puțin inteligent.

Imigrația in masă este o acțiune organizată prin multe ONG-uri, abil disimulate de elita politică sub propaganda unui probabil amestec cultural. Ceea ce elitele caută să prezinte ca o fatalitate a vieții moderne este de fapt rezultatul unui plan conceput de potentați financiar ce se află în spatele Organizațiilor Nonprofit (sic!) și structurate pe mai multe decenii pentru a schimba complet fața continentului nostru.

Puțini știu că principalul instigator al procesului de integrare europeană este omul care a conceput și genocidul populațiilor Europene. Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972). In 1922 a fondat la Viena miscarea Pan-Europeană care viza crearea unei noi ordini mondiale. În cartea sa; Idealismul Practic, Kalergi explică cum cetățenii viitoarelor „State Unite Ale Europei” nu vor fi popoarele bătrânului Continent, ci o nouă linie metisă (culoare egipteană) produsă prin generalizarea unor minuțioase încrucișări interrasiale. Prin ștergerea istoriei a tradițiilor și identităților populația minimal inteligentă, nou creată va fi mai ușor controlată de elitele conducătoare. Mai toți liderii țărilor Europei au fost capacitați prin premii ale Societății, înființată în 1978 și acordate de regulă de către Alteța Sa Serenisimă, Prințul Nikolaus von Liechtenstein, Președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi; precum; Angela Merkel, Klaus Johannis, Giscard d’Estaing, Cox, Ciampi, Juncker, Solana, etc.

UE dorește să înlocuiască regulile Dublin cu un nou pact de migrație. Dar proiectul se întâlnește deja cu critici din toate părțile. Pentru Germania, reacțiile în lanț ar putea accelera imigrația dacă legăturile de familie vor juca un rol.

Până în prezent, așa-numitele reguli Dublin s-au aplicat migrației către Europa și procedurii de azil. Așa-numita procedură de la Dublin reglementează faptul că solicitanții de azil trebuie să fie înregistrați în țara în care intră prima dată în drum spre UE.

Acest stat UE este, de asemenea, responsabil pentru solicitarea azilului. În teorie, cel puțin solicitanții de azil și migranții sunt admiși la frontierele externe ale UE și verificați acolo pentru a se asigura că cererea lor este corectă. Cu toate acestea, procedura Dublin nu a fost întotdeauna pusă în aplicare. Așa cum s-a arătat în mod clar în 2015, (vârf de invazie) majoritatea fluxurilor au continuat către Germania și Suedia. Și chiar acum există din nou eforturi din multe direcții politice și cu ajutorul guvernului Merkel pentru a aduce solicitanții de azil cu avionul direct în Germania. UE a propus acum noul pact de migrație. Există multe inovații acolo. Exemplu: Solicitanții de azil recunoscuți ar trebui distribuiți între statele membre ale UE. Criteriul principal ar trebui să fie apoi apartenența familială în viitor. Dacă un solicitant de azil are rude în Germania, Franța, Italia sau Spania, acesta va fi trimis acolo pentru procedura de azil.

În ziarul Kronenzeitung 04.10.2020, Dr. Klaus Woltron consideră acest pact al migrației forțate „o rușine“, mergând până la Convenția de la Geneva din 1864, apoi la Convenția Refugiaților din 1951, reamintind deviza.-Motto a președintelui pensionar al UE; „Când problema este prea gravă, trebuie să poți minți”.

Oare realizează dna. Van der Leyen ce a hotărât pe 23.09.2020 ? Superficialitatea este pedepsită totdeauna de istorie.

Un alt critic de calibru este avocatul Dr. Tassilo Valentin, scrie în același ziar; „Acest pact NU are nici măcar valoarea hârtiei pe care se află“. Va fi refuzat de țările estice (Vișegrad) ce nu pot accepta că minoritățile devin prioritare. Ele, minoritățile sunt încurajate de gruparea antisocială ANTIFA mai ales în America unde au început cu devastarea statuilor, demontarea istoriei, ca prin haos să domine societatea.

În timp ce Bruxelles și Berlin au dat rapid undă verde acestui nou plan, el a fost criticat de majoritatea țărilor din Europa de Est, așa numitele țări Vișegrad; Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Austria, ce nu mai vor să li se spună pe cine să accepte. Viktor Orbán din Ungaria și Sebastian Kurz din Austria au criticat deja noile planuri ale UE. Împreună cu ceilalți colegi din Europa de Est, propun închiderea completă a frontierelor pentru migranții „neregulați” și respingerea imediată a tuturor solicitanților de azil la frontierele externe. Principala problemă cu noul pact de migrație pentru țări precum Germania este că țările care au primit deja un număr mare de migranți ar trebui să accepte și mai mult, deoarece există mai multe reîntregiri familiale și pot apărea reacții în lanț. Se vehiculează că în lagărul Moria (Lesbos) se află 400 copii „fără părinți“, pentru înduioșarea inimilor vestice spre a putea fi acceptați în țările vestice. Dar după ce vor fi înregistrați ei vor putea cere reintegrarea familiei, urmarea fiind acceptarea unor adevărate clanuri ce au investit în costurile trimiterii acestor copii, cu scopul intrării în Europa.

Există, de asemenea, probleme cu repatrierea solicitanților de azil respinși, căci sunt țări de proveniență care nu acceptă să primescă propii cetățeni înapoi. Președintele Nigeriei a spus public; „nu-i primiți, nu le acordați azil, abia au fost eliberați din închisoare, sunt periculoși“.

Dacă privim in jurul nostru, aplicarea Planului Kalergi este deja intr-un stadiu avansat. Suntem in faza fuzionării Europei și Lumii a treia. Flagelul mariajului interrasial produce anual milioane de tineri metiși numiți „copii Kalergi”. Proiectul de metisare si bastardizare a lui Kalergi avea sprijinul deplin al unor evrei; baronul Louis Nathaniel Rotschild, George Soros, etc. De fapt acest proces se rezumă în final la dispariția rasei albe; https://harvardmagazine.com/2002/09/abolish-the-white-race.html

Constantin Gumann / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *