◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Roland Garros: „Tot meritul îi revine ei”. Ce a deranjat-o

Halep a avut numai cuvinte de laudă pentru adversara ei, pe care anul trecut a învins-o clar, scor 6-1, 6-0, dar a fost deranjată de condițiile meteo de la Paris: „Tot meritul îi revine ei, a jucat un tenis foarte bun. Atât am putut astăzi.

Am încercat să dau mai lung, mai înalt, dar a fost și foarte frig. Am simțit că nu mă încălzesc deloc, ea s-a adaptat mai bine. În principiu a fost ultimul meu turneu pe anul ăsta, urmează o pauză.

Simona Halep: „A fost un an fantastic, cu toate greutățile pe care le-am avut

A fost un an fantastic, cu toate greutățile pe care le-am avut, nu vreau să ruinez totul doar pentru un meci.

Desigur, nu este ușor de acceptat, dar sunt obișnuită cu momentele dificile, așa că voi mânca o ciocolată și sper ca mâine să fiu mai bine. Ea a jucat excepțional, a fost peste tot, a lovit puternic, a fost meciul ei”, a spus Halep, citată de Eurosport.

Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6, în optimi la Roland Garros

Iga Swiatek a început perfect primul set, reușind să-și treacă în cont primul break la chiar primul serviciu al Simonei Halep. Poloneza a fost extren de agresivă încă din debut, iar Halep a părut surprinsă de acest lucru.

Cu lovituri plasate mai mereu aproape de tușă, Swiatek și-a adjudecat primul set după 23 de minute. A fost primul set pierdut de Simona Halep la Roland Garros 2020. Anul trecut, la Paris, Halep o învingea pe Swiatek cu 6-1, 6-0. Poloneza a reușit să se revanșeze din acest punct de vedere. La fel cum a făcut Simona Halep în meciul cu Amanda Anisimova, jucătoare care a eliminat-o în 2019 de la French Open.

În setul secund Halep a reușit să fie mai agresivă, dar execuțiile lui Swiatek au enervat-o din ce în ce mai tare. În câteva rânduri Iga Swiatek a fost ajutată și de banda fileului, care a aruncat mingea în terenul Simonei Halep.

Cu un entuziasm remarcabil și dorința de revanșă după eșecul de anul trecut, Iga Swiatek a reușit în final să o învingă pe Simona Halep, scor 6-1, 6-2. Un joc aproape perfect al adolescentei din Varșovia, care în sferturi va juca cu învingătoarea dintre Martina Trevisan (locul 159 WTA) și Kiki Bertens (locul 8 WTA).

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *