Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România: ActiveNews, un pol de furnizare de știri oneste și complete, poate evolua într-o veritabilă Agenție de presă

ActiveNews – șapte ani de profesionalism media

Ca întotdeauna în vremuri tulburi, când cetățenii au nevoie de repere fixe, serioase și profesioniste, o publicație profesionistă este unul dintre pilonii majori ai informării corecte. În ultimii șapte ani, un astfel de reper a crescut și a devenit ActiveNews. Într-o lume a informației care pare tot mai fragmentată și mai polarizată, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, cea mai mare organizație de breaslă din țară, salută dăruirea, vocația, patriotismul și deplina implicare în viața cetății a publicației online ActiveNews. Pol de furnizare de știri oneste și complete, sursă de echilibru media și de inspirație pentru maniera în care trebuie informat publicul, complet și imparțial, ActiveNews celebrează nu doar șapte ani de la înființare, ci și un moment în care poate evalua, cu maturitatea noii conduceri, luând locul și rolul agenției de știri, edificată pe munca profesioniștilor, într-o societate care diluează valorile în fiecare zi.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România urează mulți ani înainte reperului media care a reușit să devină ActiveNews, în numele corectei informări a opiniei publice și al separării profesionalismului de tentativele de manipulare.

Doru Dinu Glăvan

Președinte

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.