default-logo

Un român la Conferința Internațională Cansat COLOMBIA 2020 SHOW AEROSPACE

Peter Gate, creatorul proiectului muzical conceptual The Deep Sound of Space, este invitat ca și speaker la Conferința Internationala Cansat COLOMBIA 2020 SHOW AEROSPACE, eveniment online realizat în parteneriat cu NASA,  care va avea loc Sâmbătă , 17 Octombrie 2020, începând cu ora 10.00, ora Columbiei.
 

Acest eveniment, tip Innovation Challenge, se înscrie in  seria  evenimentelor S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering and Math) de promovare  internațională a proiectelor absolut inovatoare din domeniul cercetării spațiale.

Activitatea recenta a artistului si antropologului Peter Gate, se concentrează pe îmbinări inovatoare dintre muzica si variate domenii conexe ale cercetării spațiale si tehnologiei.

Reamintim ca The Deep Sound of Space a lansat anul trecut un album de muzica electronica conceptuala in cadrul unui concert Live, la Arcub, promovând un concept unic  prin tematică, prin includerea în muzica albumului a fragmentelor de sunete produse de planete dar și a diverselor  sunete din spațiu.
 
M.C.D.
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.