◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Simona Halep, surprinsă că a fost aleasă de WTA: „E primul al carierei?”

Simona Halep a avut o lună septembrie perfectă, în care a câștigat turneul de la Roma și a trecut două tururi la Roland Garros 2020. Pentru ca eliminarea din turul 4, cu Iga Swiatek, să vină pe 4 octombrie. La două zile după ce românca trecea de Amanda Anisimova, în turul 3. WTA a anunțat câștigătorii premiilor acordate pentru luna septembrie, iar Simona Halep nu a fost sărită nici de această dată. Chiar dacă nu a făcut suficient pentru a fi recompensată în proba de simplu. În mod surprinzător, Halep a primit o distincție în proba de dublu. În care joacă foarte rar.

Simona Halep și Monica Niculescu, premiate pentru un punct reușit în proba de dublu de la WTA Roma

Simona Halep și Monica Niculescu au fost câștigătoarele celui mai spectaculos schimb de mingi în proba de dublu în septembrie. Așa cum a anunțat site-ul oficial al WTA. Reușita a venit în turul 1 al turneului de la Roma, când româncele le-au învins pe Elina Svitolina și Dayana Yastremska.

A fost un schimb din setul doi, pornit cu serviciul Monicăi și cu Halep la fileu. Foarte repede, cele două românce au făcut schimbat locurile, unde se simt mai confortabil. Halep a ajuns pe fundul terenului, de unde a controlat foarte bine punctul. Iar Monica Niculescu a dat lovitura decisivă cu un smash din apropierea fileului.

Simona Halep a fost surprinsă de alegerea făcută de WTA și a reacționat amuzant pe pagina de twitter. „E primul al carierei?”, s-a întrebat jucătoarea de pe locul 2 mondial în proba de simplu. Cu trimitere, desigur, la premiul pe care l-a primit pentru proba de dublu, în care joacă foarte rar. De altfel, Halep și Niculescu au fost eliminate în turul 2 al probei de dublu de la Roma. În schimb, Simona a câștigat competiția în proba de simplu.

playtech.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *