Evz.ro: Marea Resetare – Planul diabolic de supunere a lumii, căruia i se opune Donald Trump

Cardinalul Carlo Maria Viganò: „Un mare plan global numit Great Reset (Marea Resetare) este în desfășurare. Arhitectul său este o elită globală care urmărește să supună toată omenirea, impunând măsuri coercitive cu care să limiteze drastic libertățile individuale și cele ale popoarelor întregi…”

Cel mai mare adversar al Papei Francisc îi trimite un nou mesaj de sprijin lui Donald Trump, considerat ultimul obstacol în calea Noii Ordini Mondiale.

Cardinalul Carlo Maria Viganò este cea mai puternică voce a taberei conservatoare din Biserica Catolică. Este ierarhul catolic care se opune cu cea mai mare tărie cursului marxizant, globalist, pe care Papa Francisc îl imprimă catolocismului de la instalarea sa în 2013.

Viganò este și un om foarte bine informat nu doar despre culisele Bisericii ci și despre cele ale politicii internaționale, fiind Nunțiu Apostolic (ambasador al Vaticanului) la Washington, în perioada 2011-2016, fiind numit de Papa Benedict al XVI-lea.

Opoziția sa la cursul imprimat de pontificatul lui Francisc i-au atras „surghiunul” la Kosovo. Dar cardinalul Viganò a continuat să vorbească, luptând cu toate puterile împotriva tăvălugului globalizant și ateu.

În luna iunie, el i-a trimis lui Donald Trump o cutremurătoare scrisoare deschisă, prin care îi acordă sprijinul și binecuvântarea pentru a câștiga alegerile din 3 noiembrie.

Cardinalul italian consideră acest scrutin drept o bătălie apocaliptică între Bine și Rău, între Copiii Luminii și Copiii Întunericului, prin care se va decide pentru multe veacuri de acum înainte soarta lumii.

Trump și susținătorii săi sunt numiți Copiii Luminii, ultimul obstacol în calea globalizării aneantizante.

Cu câteva zile înainte de alegeri, Viganò îi trimite o nouă scrisoare deschisă lui Trump, în care oferă niște detalii zguduitoare despre Marea Resetare, planul de instalare a Noii Ordini Mondiale, profitând de epidemia COVID.

O reproducem integral în cele de mai jos:

„Domnule Președinte,

Un mare plan global numit Great Reset (Marea Resetare) este în desfășurare. Arhitectul său este o elită globală care urmărește să supună toată omenirea, impunând măsuri coercitive cu care să limiteze drastic libertățile individuale și cele ale popoarelor întregi…”

Citește continuarea aici: Evz.ro

daniel-roxin.ro

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.