◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Marian Drăgulescu, moment uluitor alături de fiul său. Cei doi intră în istorie

O adevărată legendă a gimnasticii artistice masculine mondiale, Marian Drăgulescu a trăit un moment uluitor alături de fiul său. S-a întâmplat în acest weekend, la Ploiești. E un moment unic în gimnastică. Marian Drăgulescu și fiul său intră în istorie.

Moment uluitor trăit de Marian Drăgulescu alături de fiul său. Au intrat în istorie

Marian Drăgulescu are de ce să fie mândru. Cel mai longeviv gimnast român din istorie are un fiu care îi calcă pe urme. Și nu oricum, ci cu pretenții la podium, pe măsura numelui pe care îl poartă. La 13 ani, Richard se anunță a fi deja un mare campion. A dovedit-o și în acest weekend, la Ploiești, unde se află în desfășurare Campionatele Naționalele de Gimnastică. O competiție cu totul specială, pe de o parte din cauza pandemiei. Pe de altă parte, întrecerea marchează o premieră absolută. Marian Drăgulescu a avut emoții mari. Este pentru prima oară când tatăl și fiul concurează la aceeași competiție.

„Richi” nu și-a făcut tatăl de râs. A obținut medalia de bronz la sol, aparat la care tatăl său este cvadruplu campion mondial. Richard a fost notat cu 11,75 și a urcat pe treapta a treia a podiumului la sol, în concursul juniorilor 2. Sportivul de 13 ani a fost pe locul 5 la cal, pe 6 la inele și sărituri, pe 8 la paralele și bară. Legitimat la Clubul Sportiv Școlar Reșița, Richard Drăgulescu a fost al 6-lea în concursul individual compus.

 

Entuziasmată de reușita lui Drăgulescu junior a fost și Larisa, mama tânărului sportiv.

„Bravo, inima mea!”, a scris pe o rețea de socializare fosta soție a lui Marian Drăgulescu.

Campionatele Naționale de Gimnastică vor continua astăzi, la Ploiești, cu Marian Drăgulescu în finala de la sărituri.

Marian Drăgulescu, din nou la Jocurile Olimpice. Pentru a cincea oară!

Cel mai medaliat gimnast român din istorie a obținut calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Competiția supremă care trebuia să se desfășoare în 2020 a fost reprogramată pentru anul viitor, din cauza pandemiei de coronavirus. Va fi a cincea ediție a Jocurilor Olimpice la care ar urma să participe Marian Drăgulescu. „Marocanul” va împlini 40 de ani pe 18 decembrie și nu se gândește să renunțe.

Marian Drăgulescu a mai participat la Jocurile Olimpice de la Sydney (2000), Atena (2004), Beijing (2008) și Rio de Janeiro (2016).

Anul acesta, în plină pandemie, a luat decizia de a împărtăși cu iubitorii sportului și mai ales cu fanii săi câteva momente din viața sa. Timp de câteva săptămâni, în fiecare zi la ora 12:30, Marian Drăgulescu a transmis pe Facebook un antrenament de jumătate de oră, la care i-a invitat, de la distanță, pe toți românii să facă mișcare.

 

impact.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *