◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Editura Creator/ Libris la Gaudeamus 2020

Ne bucurăm să vă anunțăm participarea Editurii Creator la cea de-a 27-a ediție a Târgului de Carte Gaudeamus, care se va desfășura anul acesta online. Deși este o editură tânără, înființată în 2016, Editura Creator a participat deja la prestigioasele târguri internaționale de carte de la Beijing, Paris, Torino, Leipzig, Frankfurt, Madrid și Chișinău. 

Vă invităm ca în săptămâna 16 – 22 noiembrie să ne vizitați standul virtual de pe www.gaudeamus.ro ,  pentru a „răsfoi” cele mai noi titluri apărute la Editura Creator. În  categoria cărților de psihologie practică și dezvoltare personală, cititorii se pot bucura de titluri precum: Relax, dammit! Ghid de utilizare în epoca anxietății de Timothy Caulfield, gazda show-lui A User’s Guide to Cheating Death de pe Netflix, Fii curajoasă! Mituri ale feminității și puterea de a le reinventa de Chloe Brotheridge, Arta răboiului lui Sun Tzu pentru femei  de Catherine Huang și A.D. Rosenberg; în cazul beletristicii, din oferta editorială fac parte romanul Balada de Adrian Lesenciuc, …Și duminica e tot sâmbătă de Adriana Bogatu și Adrian Victor Vank, thriller-ul Pierdută în așteptare de Gytha Lodge, romanele de dragoste: Banca iubirii noastre de Sakia Sarsginson, Paradisul inimilor de Laura Damian, volumele de poezie: În zorii din tine. The Dawn Inside You de Claudia Motea sau Timpul Pierdut. Jurnal de pandemie de Tiberiu Foriș.  Pe lângă acestea întâmpinăm publicul și cu titluri de actualitate precum Secolul pandemic. O istorie a contagiunii mondiale de la gripa spaniolă la Covid-19 de Mark Honigsbaum sau Imunitatea. Arta de a fi sănătos – Dr. Jenna Macciochi. Un motiv în plus pentru a ne vizita îl reprezintă și faptul că pe toată durata târgului, toate titlurile editurii Creator vor avea un discount de 25 %.

Din dorința de a fi mai aproape de cititori, am organizat câteva evenimente cu câțiva dintre autorii noștri Creator(i), la care vă invităm cu mare drag să participați. Evenimentele vor fi transmise  pe pagina de Facebook a Editurii Creator și pe canalele de comunicare ale târgului de carte.

Luni, 16 noiembrie de la ora 11.30 Augusta Oniță, managerul librăriei Șt. O. Iosif din Brașov va vorbi cu scriitoarea Ela E. H. despre cele două romane apărute în 2020 la editura Creator: Iartă-mă că te-am iubit și Permite-mi să te mai iubesc puțin, povești de dragoste cu aspecte psihologice ale abandonului, dependenței de oameni, fricii de singurătate.

Marți, 17 noiembrie, ora 16.00, Iuliana Răducan, managerul Editurii Creator și Adrian Lesenciuc, prozator și poet, președinte al filialei USR Brașov, vor prezenta publicului cele mai noi romane ale sale, Balada – poate cea mai frumoasă poveste de dragoste din literatura română și #diez, – un roman ce face radiografia unei societăți distopice căzută în capcanele propriilor idealuri de #schimbare.

Miercuri, 18 noiembrie de la ora 17.00, cititorii vor face cunoștință cu câteva dintre femeile de succes, puternice si hotărâte care au împărtășit experiențele lor în cele două volume  Trăiri nespuse  coordonate de Dana Lupșa. 

Joi, 19 noiembrie, ora 16:00, actrița româno-canadiană Claudia Motea va prezenta publicului un colț din inima sa  printr-un regal poetic excepțional ce are la bază poeme din volumul În Zorii din Tine. The Dawn Inside You, apărut anul acesta la Editura Creator.

Vineri, 20 noiembrie,  de la ora 16.00, am pregătit cititorilor o lansare de suflet cu scriitoarea Andreea Lichi, care ne va povesti despre al ei Suflet de porțelan, despre fragilitatea vieții, dar și despre obstacolele care ne fac mai puternici.

Ultima zi a târgului, duminică, 22 noiembrie (ora 12:00) a fost rezervată unui eveniment dedicat dezvoltării spirituale ce are în centru noul volum a lui Yo Florian – Spiritul. Asecensiunea sa în dimensiune. 

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *