◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

A murit marea actriță Draga Olteanu Matei

Suferința neștiută a actriței Draga Olteanu Matei. A recunoscut că ar fi preferat să moară: Sunt supărată

Una dintre cele mai iubite actrițe s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 87 de ani. Dispariția ei dintre noi a lăsat un gol imens în sufletul celor care au cunoscut-o sau care i-au urmărit cariera. Nu toți știu că iubita artistă suferea îngrozitor iar la un moment dat a recunoscut că ar fi preferat să moară și ea.

Draga Olteanu Matei a suferit îngrozitor, așa cum ea a recunoscut la un moment dat. Episodul care i-a marcat existența are legătură cu o persoană extrem de apropiată ei. Iubita actriță a recunoscut chiar că ar fi preferat să moară.

Iubita acrtiță a fost căsătorită de trei ori. Primul pas l-a făcut la 18 ani, când și-a unit destinul cu un ofițer de aviație. A urmat apoi căsătoria cu un diplomat. Niciunul însă nu a i-au meritat încrederea, astfel încât Draga Olteanu Matei a decis să îi părăsească.

Cel de-al treilea soț, renumitul medic Ion Matei i-a marcat profund existența iubitei actrițe. Cei doi s-au căsătorit în anul 1968 și au avut o căsnicie împlinită. În aprilie 2014, acesta se stingea, însă din viață, lucru care a mâhnit-o peste măsură pe Draga Olteanu Matei.

„Supărarea asta (…) o să moară odată cu mine”

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aș fi preferat să mor și eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ți se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiți. Nu a existat niciun secret al longevității. Există oameni deștepți și oameni tâmpiți.

Oamenii deștepți se înțeleg bine între ei până la bătrânețe, își descoperă unul altuia motive de admirație, lucrurile se încheagă în așa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinerețe cu atracția fizică și se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubești pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viața noastră”, povestea cu durere în suflet Draga Olteanu Matei, potrivit Click.ro.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață în această dimineață, 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, la vârsta de 87 de ani. Conform primelor informații, îndrăgita actriță a suferit o hemoragie digestivă superioară. Pe 13 noiembrie, ea a fost internată în stare foarte gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe Sf. Spiridon din Iași.
 
 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *