◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Ciprian Tătărușanu se RETRAGE de la națională!

Ciprian Tătărușanu (34 ani) si-a anunțat retragerea de la naționala României. 

Portarul roman a șocat pe toți cu anunțul facut la nici o zi după meciul cu Irlanda de Nord! Când nimeni nu se aștepta, Ciprian Tatarușanu, unul dintre cei mai importanți jucători ai României, si-a anunțat retragerea de la echipa națională. 

După 73 de prezente la naționala României, portarul lui AC Milan si-a explicat decizia printr-o scrisoare publicata pe site-ul oficial al FRF. 

Am început sa mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa națională încă de la începutul acestui an. Pana la 34 de ani, am jucat mai bine de un deceniu pentru Romania, cu onoare si mândrie, de fiecare data recunoscător pentru ca sunt convocat si pentru ca pot cânta imnul purtând cel mai important tricou pentru mine. Tricoul in care am visat sa joc de când eram copil.

In curând voi împlini 35 de ani, așa ca in ultimele luni mi s-a întărit convingerea ca e momentul sa iau aceasta decizie. Am avut o relație foarte buna cu toți selecționerii României din acești 11 ani si cu toți membrii staff-urilor tehnice, așa ca orice speculație legata de alte presupuse motive decât cele pe care vi le împărtășesc nu își are locul. Am fost convocat, am jucat, am aparat pentru Romania si in aceasta misiune speciala am pus tot ce am avut mai bun ca fotbalist.

Pur si simplu cred ca este timpul ca alți portari romani sa vina din urma, sa apere poarta echipei naționale, iar eu sa fac un pas in spate. Avem portari tineri de mare perspectiva, avem portari cu experiența care pot face fata oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO si prin disputarea ultimei ediții din Liga Națiunilor, si începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate in primăvară. Așadar, acesta cred ca e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasa la echipa națională sa se încheie.

Vreau sa mulțumesc tuturor suporterilor, selecționerilor, membrilor staff-urilor tehnice, Federației Romane de Fotbal, oamenilor din staff-urile administrative si medicale, alături de care am lucrat si de la care am invatat atât de multe lucruri.

Poate ca felul meu de a fi nu a fost mereu cel așteptat de public si jurnaliști, dar știu sigur ca acest fel de a fi a contat enorm pe teren, acolo unde am avut responsabilitatea cea mai importanta, aceea de a apară poarta României.

Sunt fericit pentru 11 ani frumoși si va asigur ca am fost de fiecare data mândru sa joc pentru Romania, dând totul pentru echipa mea.

Sa pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din cariera. Va mulțumesc!”, se arata in scrisoarea lui Tătărușanu. 

 

sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *