Serviciul de noapte cu Maria Ţoghină, premiat de AREPMF (24 noiembrie 2020)

Maria Ţoghină, realizatoarea emisiunii Serviciul de noapte de la Radio România Actualităţi, a fost premiată de Asociaţia Română pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie pentru profesionalismul dovedit în informarea publicului şi a cadrelor medicale.

Preşedinta AREPMF, medicul pediatru Valeria Herdea (în imaginea ataşată), a subliniat contribuţia emisiunii Serviciul de noapte cu Maria Ţoghină la informarea publicului în chestiuni esenţiale din domeniul sănătăţii, în actualul context pandemic, dar şi puntea de legătură creată de Radio România Actualităţi între medicii de familie şi pacienţi.

Premiul a fost oferit în cadrul Conferinţei AREPMF dedicate Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului. Asociaţia Română Pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie este o organizaţie profesională şi ştiinţifică dedicată promovării şi dezvoltării practicii pediatrice în cadrul specialităţii de medicină de familie din România şi s-a înfiinţat din dorinţa de a promova sănătatea tinerilor pacienţi, copii şi adolescenţi

Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.