◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Reacții dure după eșecul României în fața Ungariei la EHF Euro 2020: „Vrem străine, aceste jucătoare unde se mai duc?”

România a rămas fără puncte în grupele principale de la EHF Euro 2020, iar Narcisa Lecușanu și Radu Voina au tras primele concluzii după eșecul cu Ungaria, scor 24-26.

Fostul selecționer Radu Voina știe care este cauza acestui rezultat de la turneul final, numărul mare de străine din campionatul intern: „A fost un meci între două echipe care aveau zero puncte, nu mă așteptam la nimic după evoluția echipei. Echipa maghiară a fost modestă, dar parcă noi am fost și mai modești.

Radu Voina: „Principala cauză este numărul extrem de mare de jucătoare străine

O să treacă și acest European, din fericire urmează sărbătorile și lumea o să uite repede. Văd că Federația Română de Handbal nu are niciun comentariu de făcut. Aceste fete n-au nicio vină, nu aveam alte pretenții de la această națională. Fetele au tras un semnal de alarmă, nu este ușor să joci în aceste condiții.

Federația Română de Handbal are o singură problemă, echipele naționale. Noi mai tragem încă o linie și vedem ce concluzii vor fi. Poate că Federația nu ar trebui să mai vrea medalii, pentru că această echipă este imaginea campionatului. Vrem străine, aceste jucătoare unde să mai joace? Am format o echipă din jucătoare care nu au jucat timp de un an și jumătate. Principala cauză este numărul extrem de mare de jucătoare străine. Federația trebuie să facă ceva, fetele noastre trebuie să joace undeva”, a spus Radu Voina, în cadrul emisiunii Săptămâna de Handbal, în direct la Digi Sport.

Narcisa Lecușanu: „Avem și noi nevoie de extreme”

Fostă internațională, Narcisa Lecușanu acuză jocul slab al extremelor: „Sunt foarte multe lucruri de învățat din această partidă. Din păcate, extremele noastre puteau face mai multe în acest meci, avem și noi nevoie de extreme. Nu este ușor să câștigi un meci la Campionatul European dacă nu se joacă la fel pe toate posturile.

E greu de digerat acest eșec, pentru că nici Ungaria nu este o echipă wow acum. A suferit jocul de poartă, n-am avut contraatacuri suficiente”, a spus Narcisa Lecușanu, la Săptămâna de Handbal.

Rezumatul partidei România – Ungaria 24-26

România a cedat în fața Ungariei în Grupa 1 de la EHF Euro 2020, scor 26-24 meci transmis în direct la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro

Fetele antrenate de Bogdan Burcea au evoluat la cel mai înalt nivel contra Ungariei, cel puțin până spre ultimele minute. La pauză, România a condus la limită, scor 14-13. După reluare, Cristina Neagu&Co au ratat ocazii pe bandă rulantă, chiar și în superioritate numerică, iar rivalele noastre au profitat.

S-a terminat 26-24 pentru Ungaria, care lasă România fără puncte în grupa principală de la Europeanul de handbal feminin.  Mâine, România înfruntă Olanda în ultimul meci de la EHF Euro 2020.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *