◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

Simona Halep, propunere neașteptată primită de la liderul WTA înainte de Australian Open

Australianca Ashleigh Barty (24 de ani), liderul WTA, se pregătește pentru primele meciuri din 2021 și a avut o propunere inedită pentru Simona Halep (29 de ani, 2 WTA).

Ediția din 2021 de la Australian Open este programată în perioada 8-21 februarie.
Campionii en-titre la Antipozi sunt Sofia Kenin și Novak Djokovic.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, va începe pe 8 februarie, iar Barty, care are aproape 11 luni de când nu a mai participat la vreun turneu, a vorbit despre pregătirea pentru acest turneu și despre Simona Halep.

Ashleigh Barty, propunere inedită pentru Simona Halep
„Abia aștept să revin pe teren. Sunt bucuroasă că avem câteva turnee în Australia la început de an. Nimic nu se compară cu un turneu acasă”, a spus Barty pentru tennis.com. Întrebată cu cine ar vrea să se antreneze în 2021, Barty a ales-o pe Halep: „Ea mereu scoate ce e mai bun din mine pe teren și mereu ne distrăm pe cinste”.

Este greu să nu știi cum va arăta 2021, dar sperăm să concurăm în mod regulat din nou. Toată lumea duce dorul competiției. Scopul meu e sa încep bine 2021 și să joc bine în Australia.


 Ashleigh Bart

Reguli stricte pentru Australian Open 2021
Toţi jucătorii trebuie să ajungă la Melbourne între 15 şi 17 ianuarie, înainte de a intra într-o perioadă de izolare de 14 zile. Jucătorii și jucătoarele vor putea să părăsească hotelul pentru o perioadă legată de cinci ore pentru antrenament tehnic și tratament;

În timpul carantinei, jucătorii vor fi testați pentru COVID-19 de cel puțin cinci ori și vor fi supravegheați în timp ce se antrenează la Melbourne Park:
Australian Open se va desfășura în perioada 8-21 februarie, competiția de la Antipozi fiind devansată din cauza pandemiei de Covid-19.
Etapele de calificare ale Australian Open care vor avea loc la Dubai și Doha
Schimbare istorică făcută de Australian Open!
Organizatorii turneului de la Antipozi au decis să renunțe la arbitrii de linie și să utilizeze doar tehnologia „hawk-eye” la viitorul Grand Slam. Această decizie vine în contextul în care Novak Djokovic a fost eliminat de la US Open după ce a lovit în gât o arbitră de linie, iar oficialii au luat decizia de a-l descalifica. Arbitra țintită de minge a căzut la pământ și nu a mai putut respira timp de câteva secunde.

Cu toate acestea, tehnologia Electronic Line Calling va fi disponibilă doar pe tabloul principal de la Australian Open.

gsp.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *