◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

A mai trecut un an


Un an greu în care am avut multe de învățat.

În primul rând, ca să prețuim clipa, oamenii și timpul.

A fost un an în care ne-am amintit de lucruri importante: să fim toleranți, solidari, iertători. Or, multe lucruri se uită, dar numai bunătatea se ține minte.

Am învățat că iubirea-i în stare să traverseze orice barieră și dacă iubești, nu contează în care țară te afli (argument ar fi patriotismul de care a dat dovadă diaspora la alegerile recente). Pentru că porți țara în tine.  

Am învățat că anii noștri sunt ca un sfârșit de zi și aceștia nu te întreabă când să apună. Suntem cu toții în situația moșului Adam, căruia viața i s-a părut ca o clipă sau ca și cum ar fi intrat pe o ușă și ar fi ieșit pe alta.

Am învățat că mila și iertarea nu trebuie să rămână doar la stadiu de cuvinte, dar trebuie înfăptuite. Iar omul, indiferent de vârstă poate încărunți și într-o singură secundă.

Am învățat multe și încă mai avem de învățat. Pentru că toată viața noastră nu-i decât o lecție neterminată. Iar ca să rămânem cu toții în aceeași clasă și să avem aceeași structură sufletească, suntem obligați să ne infectăm continuu de iubire.                                                   

Doina DABIJA / UZPR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *