◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Explicația lui Marius Copil pentru înfrângerea șoc din calificările Australian Open, contra numărului 794 ATP: „Încă am rețineri, dar nu mă dau bătut!”

Marius Copil (216 ATP) a reacționat pentru ProSport după eșecul neașteptat pe care l-a suferit în prima rundă a calificărilor de la Australian Open, scor 6-7(3), 6-2, 3-6 cu Dane Sweeny (Australia, 794 ATP).

Marius Copil a început cu stângul sezonul 2021, pierzând în calificările de la Australian Open, luni, contra unui adversar mai slab clasat cu 578 de locuri decât el, Dane Sweeny.

În ciuda rezultatului frapant, Marius a acceptat înfrângerea, având și o explicație! Românul a disputat primul meci după o pauză foarte lungă, astfel că nu și-a putut intra în ritm, fiind pedepsit de adversar.

Reacția lui Marius Copil după înfrângerea neașteptată din calificările Australian Open: Vin după o pauză foarte mare”

Marius Copil (30 de ani) a reacționat după înfrângerea neașteptată cu Dane Sweeney (19 ani), un tenismen care a intrat în calificările pentru Australian Open, desfășurate la Doha (Qatar), grație unui wild card: Vin după o pauză foarte mare. Nu am jucat 4-5 luni tenis și mi-e greu până îmi intru în ritm! La antrenament am început să joc bine și agresiv, dar la meci încă am rețineri și joc defensiv”, a declarat componentul naționalei de Cupa Davis pentru ProSport.

Marius le-a făcut și o promisiune fanilor săi, spunând că va lupta pentru a reveni acolo unde a fost odată, în Top 100 ATP: Eu muncesc mult în continuare și nu mă dau bătut! Cu siguranță că la un moment dat voi sparge gheața și voi ajunge din nou între primii 100 de jucători ai lumii”, a mai adăugat Marius Copil, fost ocupant al locului 56 mondial. După eșecul înregistrat de sportivul arădean, România a rămas fără niciun reprezentant în concursul masculin de la Australian Open 2021.

Marius Copil a impresionat la Australian Open în 2015 și 2019

De-a lungul carierei sale, Marius Copil a obținut cele mai bune rezultate la Australian Open în sezoanele 2015 și 2019, ajungând de fiecare dată în turul al doilea pe tabloul principal.

Copil a evoluat extrem de puțin în ultima vreme, disputând numai 7 meciuri anul trecut. Românul jucase ultima partidă în calificările de la Roland Garros, în septembrie, scor 2-6, 1-6 cu Filip Horansky (Slovacia, 184 ATP).

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *