default-logo

„Rămâi la CSM București?” Cristina Neagu, răspuns sincer după eșecul cu Vipers

CSM București a cedat în duelul cu Vipers Kristiansand, scor 22-29 în Grupa A din EHF Champions League, iar Cristina Neagu a vorbit despre problemele din club.

Întrebată despre concentrarea colegelor și situația din interior, Neagu nu s-a ferit. Interul stânga a înscris 10 goluri contra lui Vipers, iar la final a spus că mai are contract cu CSM București până în 2022, dar viitorul ei în Capitală este legat de soarta echipei: „Ele nu au făcut alte combinații decât cele pe care le știam deja, însă n-am putut să ne apărăm. Per total, cu siguranță că Vipers a fost mai bună. Aș prefera de 1000 de ori să nu marchez niciun gol, dar echipa să câștige.

Este o perioadă foarte încărcată, a fost o săptămână foarte grea. În continuare avem multe meciuri, urmează o perioadă grea, trebuie să ridicăm capul, nu avem ce face.

Cristina Neagu a vorbit despre viitorul ei la CSM București: „Trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă

Eu cred că fiecare încearcă să-și facă datoria cât poate atunci când vine meciul. Există aceste probleme, dar nu vreau să vorbesc despre asta, noi la CSM București vorbim mai puțin despre probleme și mai mult despre ce putem facem. Astăzi n-am reușit să ne facem jocul, efectiv ele au jucat mai bine decât noi.

Eu am contract cu CSM București până în 2022, sigur că trebuie să vedem ce se întâmplă cu această echipă. Nu m-am gândit la alte lucruri decât să-mi fac treaba cât mai bine pe teren. Sunt concentrată 100% pe teren”, a spus Cristina Neagu, după eșecul cu Vipers.

CSM București – Vipers Kristiansand 22-29. ”Tigroaicele”, umilite. Doar Neagu a „zburdat” pe teren, cu 10 goluri

CSM București a fost spulberată de Vipers Kristiansand în grupele Champions League, scor 22-29.

Campioana Norvegiei a marcat prima și a făcut imediat 2-0, iar Cristina Neagu a fost cea care a înscris primul gol al „tigroaicelor”. Portarul CSM-ului, Grubisic, a avut 4 parade senzaționale până în minutul 11, pentru că scorul putea fi mai mare.

Reistad și Waade au marcat pentru Vipers, iar Crina Pintea a ratat o șansă bună în ultimul minut al primei reprize. Norvegiancele au plecat pe contraatac și au stabilit scorul pauzei, pin Aune, 14-9.

CSM București – Vipers Kristansand 22-29. Cristina Neagu a marcat 10 goluri

În partea secundă, Nora Mork a ieșit la rampă și a transformat cu siguranță câteva aruncări de la 7 metri. În minutul 42, Knedlikova a făcut cea mai mare diferență de scor, 19-10.

Kledlikova și colegele ei au au înscris din nou gol după gol și CSM București – Vipers s-a terminat 22-29. Româncele aveau nevoie de victorie pentru a se califica direct în sferturi, acolo unde ajung primele două clasate din grupă. În schimb, CSM va juca în optimi și rămâne cu 11 puncte, în timp ce Vipers a adunat 10.

 

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.